Trys kontrastų kūrėjai iš DCWéditions

gruodžio 15 d. 2023
Trys kontrastų kūrėjai iš DCWéditions
Garsi prancūzų kompanija DCW sukūrė keistų ir įdomių šviestuvų asortimentą, siekdama sukurti laikui nepavaldžius šviestuvus, kurių nepaveiktų laikas ir kurie išliktų unikalūs bei funkcionalūs ištisoms kartoms. Dažnai keistai egzistuojantys šviestuvai suteikia galimybę sukurti unikalų savo namų vaizdą, kuris garantuotai nustebins ir pradžiugins lankytojus. Toliau apžvelkite tris ateities šviestuvus iš "DCWéditions":

Org Pakabinamas Šviestuvas Horizontal 1300 Auksinis
Šis vokiečio Sebastiano Summos sukurtas šviestuvas atrodo ir kaip klasikinis šviestuvas, ir kaip futuristinis bei modernus papildymas, puikiai atitinkantis XXI a. reikalavimus. Dizaineriui, besisemiančiam aiškaus įkvėpimo iš astronomijos ir mokslinės fantastikos, pavyko sukurti fenomenalią ir asimetrišką išvaizdą, kuri gali paįvairinti jūsų pasirinktą kambarį tikra galaktikos mada.

Šviestuvą taip pat galima įsigyti kaip vertikalų pakabinamą arba sieninį šviestuvą. Nagrinėkite "Org" visatą čia!

Focus 5 Pakabinamas Šviestuvas Juodas
Ši ypatinga ir perkurta pakabinamo šviestuvo versija - tai japono Yuji Okitsu požiūris į tai, kaip namus paversti šiek tiek puošnesniais, tačiau elegantiškais ir paprastais. Šviestuvo graži muilo burbulą primenanti šviesa kabo sustingusi laike, viliojančiai spindėdama pro unikalius šviesos šaltinius, kurie sukuria nepakartojamą ir kampuotą vaizdą net ir išjungus šviestuvą. Skirtingų dydžių žibintai kabo klasikinį planetuką primenančiu žvaigždynu, o kadangi tiek šviesos šaltiniai, tiek rėmas sukasi nepriklausomai, šviesa gali pasiekti didesnį plotą. Su pakabinamu šviestuvu "Focus 5" gausite ir nuostabų, ir žavų pakabinamą šviestuvą, kuris savo atmosferine šviesa paverčia kambarį ypatinga vieta ir suteikia "FOKUSĄ" tam, kas jums svarbu.

Focus seriją galima rinktis su 3, 4 arba 5 šviesos šaltiniais ir juodos arba baltos spalvos. Peržiūrėkite pasirinkimą čia!

Delumina 250 Sieninis Šviestuvas Juodas
Italų "OliveLab", bendradarbiaudama su DCW, sukūrė šviestuvą, kuris garantuotai paneigs jūsų požiūrį į tai, kas yra fiziškai įmanoma šviestuvui; iš tiesų, viskas priklauso nuo fizikos! Delumina žaidžia su galimybe ne tik šviesti, bet ir aktyviai valdyti šviesą. Pasukę lempos širdyje esančią lazdelę, išoriniame stikle galite sukurti užtemimą, kuris paveiks ir lempos išvaizdą, ir kambario nuotaiką. Tarsi mėnulio pilnatis, pasukus lazdelę priešinga kryptimi ir pakeitus poliarizaciją stikle, lempa vėl visiškai įsižiebia. Du lempos stiklo gaubtai suteikia unikalią galimybę žaisti su fizika, kartu stilingai ir paprastai papuošiant bet kokius namus.

Šviestuvą "Delumina" galima įsigyti 250 mm, 320 mm ilgio ir kaip pakabuką. Atraskite apšvietimo kolekcijos ciklą čia!

Kitą įnoringą DCW pasaulį rasite čia!