Sveiki atvykę į naują "All Star" dizainerių komandą NINE

lapkričio 3 d. 2023
Sveiki atvykę į naują "All Star" dizainerių komandą NINE
Į sceną įžengė visiškai naujas prekės ženklas, kurio specializacija - modernus interjero dizainas, ir, nepaisant jauno amžiaus, jau gali pasigirti gausybe gražių kūrinių, kurie papuošia interjerą ir pagerina kasdienį gyvenimą savo praktiškais ir į pritaikymą orientuotais dizaino sprendimais. NINE 2023 m. įkūrė devyni kolegos iš Danijos bendrovės "Nine United", kuri yra sukūrusi nemažai gerai žinomų prekių ženklų, tokių kaip "&tradition", "Stellar Works" ir "Verpan". Steigėjai turėjo bendrą svajonę sukurti tikrą paneuropinį dizainerių prekės ženklą, kurio pagrindas būtų tvarumas ir patogumas.

Pagrindines idėjas NINE įkūrėjai apibūdina kaip šviežią tiesmukumą, atsižvelgiant į patogumą. NINE gaminiai sukurti taip, kad juos būtų galima naudoti, atnaujinti, taisyti ir perdirbti, kai jie atlieka savo paskirtį. NINE į tvarumą žiūrima holistiniu požiūriu, atsižvelgiant į gamybą, naudojimą, tarnavimo laiką ir viską po to. Ši idėja atsiskleidžia jų dizaine, kuris pasižymi gražiu paprastumu ir atrodo paprastas tiek savo išvaizda, tiek funkcijomis. Paslėptų detalių ir nepermatomų mechanizmų nebuvimas suteikia įvairioms NINE dizaino kolekcijoms atvirą ir intuityvią išraišką, todėl jas lengva pasiekti ir jomis lengva mėgautis kasdieniame gyvenime. Jei norite daugiau sužinoti apie NINE ir pamatyti visus jų nuostabaus dizaino gaminius, galite juos rasti čia..


Prekės ženklas pirmiausia specializuojasi namų apyvokos reikmenų ir įvairiausių aksesuarų srityje, kuriuos galite rasti prie pat čia.

Tačiau NINE taip pat siūlo daugybę gražių šviestuvų modelių. Ypač kalbant apie pakabinamus šviestuvus, NINE turi daug gražių dizainų, kurie buvo sukurti bendradarbiaujant su daugybe garsių dizainerių iš viso pasaulio.

Visus NINE šviestuvus rasite čia.