Susipažinkite su spalvingais ir kūrybingais dizainais su naujuoju Seletti staliniu šviestuvu 'Life in plastic' - it's fantastic!

sausio 10 d. 2024
Susipažinkite su spalvingais ir kūrybingais dizainais su naujuoju Seletti staliniu šviestuvu 'Life in plastic' - it's fantastic!
Pasirodžius naujam filmui apie pasaulinio garso blondinę, vieną iš labiausiai atpažįstamų XX a. simbolių, graži stalinė lempa Life in plastic, kurią rasite čia, negalėjo debiutuoti geresniu laiku. Šviestuvas prisistato kaip ironijos oazė, įkvėpta kultinės lėlės Barbės, kuri užkariavo pasaulį nuo tada, kai pirmasis modelis dienos šviesą išvydo dar 1950-ųjų pabaigoje.

"Art Nouveau" susitinka su popkultūra


Savo tvarkingomis mažomis figūrėlėmis "Life in plastic" stalinė lempa brėžia aiškias linijas į praėjusio amžiaus pradžioje vyravusį ir šiandien vis dar gerai atpažįstamą detalųjį "Art Nouveau" stilių. Lempos dizaino koncepciją papildo gausiai ornamentuotas lempos pagrindas su sudėtingu ir banguojančiu lapų motyvu, varpelio formos tekstilinis gaubtas su nėriniais, kutais ir liejimo imitacija ir, galiausiai, gausiai dekoruotas figūrėlių rėmelis, kuris šioje gražioje reinterpretacijoje išplėstas ir sudaro visą ansamblį. Įjungus šviestuvą, šviesa švelniai švyti ir per tekstilę, ir per šviesos lizdą gaubto apačioje, gražiai išryškindama visą sceną.

Gerai atliktas dizainas, atitinkantis Seletti kūrybinę liniją


Įvairiaspalvis dizainas ir nuostabus dėmesys detalėms, būdingas kiekvienam stalinės lempos milimetrui, yra tiek dizainerio Marcantonio, tiek italų dizainerių lempų gamintojo Seletti, kurį galite daugiau sužinoti čia, vizitinė kortelė. Marcantonio ir "Seletti" daug metų bendradarbiauja kurdami unikalias, itin atpažįstamas lempas, kurios permąsto apšvietimo sampratą ir naudoja lempą kaip priemonę gyvam menui kurti.

Seletti specializuojasi kuriant kūrybišką prisilietimą turinčius stalinius šviestuvus. Susipažinkite su dideliu "Seletti" stalinių lempų pasirinkimu kur!