Nuo 2023 m. "Flos" siūlo gražų naują originalų dizainą: "Bilboquet" stalinis šviestuvas, trijų gražių spalvų

gegužės 2 d. 2024
Nuo 2023 m. "Flos" siūlo gražų naują originalų dizainą: "Bilboquet" stalinis šviestuvas, trijų gražių spalvų
Italų dizaino bendrovė ir vėl tai padarė! Bendradarbiaudama su prancūzų ir kanadiečių dizaineriu Philippe'u Malouinu, "Flos" sukūrė gražų dizaino šviestuvą, kurio koncepcija yra išbaigta, išvaizda gerai apgalvota, interjeras orientuotas į naudojimą ir tvari kompozicija atitinka visus idealaus šiuolaikinio šviesos šaltinio reikalavimus. Bilboquet traukia akį savo į formą orientuota išvaizda: cilindro formos pagrindu ir šviestuvo galvute, magnetiniu rutuliniu šarnyru ir ilgu suderintos spalvos laidu. Visa tai puikiai dera gražioje konstrukcijoje, kuri taip pat primena prancūzišką kamuolio žaidimą bilboquet, kurio įkvėptas šviestuvas ir iš kurio kilo jo pavadinimas. Rutulinį šarnyrą galima pasukti visomis kryptimis, todėl galite reguliuoti lempos galvutę ir taip itin tiksliai nukreipti šviesą. Tai ypač naudinga, nes lempa užtikrina kryptingą, tiesioginį apšvietimą. Šviestuvas turi GU10 lizdą, kuris yra palyginti arti šviesos lizdo cilindrinės lempos galvutės gale, todėl šviesa sklinda efektyviai ir tikslingai, todėl "Bilboquet" puikiai tinka kaip darbo ar skaitymo lempa. Taip pat galite palikti lempos galvutę nukreiptą į sieną, kad apšvietimas būtų malonus, netiesioginis, akcentinis.

Stalo lempa turi gražų, vientisos spalvos paviršių, pabrėžiantį jos dizaino išvaizdą. Ją galima įsigyti trijų skirtingų spalvų variantų, kurių kiekvienas turi kruopščiai parinktą atspalvį, todėl ją lengva integruoti į jūsų interjero dizainą.

Kartu lempos dizainas pasižymi perdirbtomis medžiagomis: galvutė ir pagrindas pagaminti iš perdirbto polikarbonato - popieriaus gamybos šalutinio produkto. Lempa surinkta visiškai nenaudojant klijų, todėl pasibaigus lempos naudojimo laikui visas atskiras jos dalis galima išardyti ir ateityje panaudoti pakartotinai.

Visus gražius "Flos" šviestuvo "Bilboquet" variantus rasite čia!