Įneškite naujovių ir tvarumo į apšvietimą su "Made By Hand" pakabuku "Pakabinamas Šviestuvas"

balandžio 10 d. 2024
Įneškite naujovių ir tvarumo į apšvietimą su "Made By Hand" pakabuku "Pakabinamas Šviestuvas"
Jei mėgstate kūrybišką ir novatorišką dizainą, iš kurio dvelkia asmenybė ir charakteris, naujoji pakabukų serija Flying Pakabinamas Šviestuvas kaip tik jums! Dėl švelnių, organiškų lankų, būdingų šio šviestuvo dizaino kalbai ir plaukiojančiai išvaizdai, nesunku suprasti, iš kur kilo šio šviestuvo pavadinimas. Dėl 3D megzto gaubto, pagaminto su minimaliomis medžiagų atliekomis, ir konstrukcijos, leidžiančios išardyti šviestuvą ir perdirbti jo sudedamąsias medžiagas, "Flying Pakabinamas Šviestuvas" išsiskiria kaip serija, kurioje į tvarumą atsižvelgiama kiekvienoje proceso dalyje.

Tikro dizaino meistro kūrinys

Šią seriją 2023 m. suprojektavo Borisas Berlinas, kuris savo užtikrinta ranka ir smalsumu paliko lemtingą pėdsaką danų dizaine ir tapo vienu novatoriškiausių šių laikų danų interjero dizainerių. 1983 m. jis įkūrė "Boris Berlin Design", o 1987 m. kartu su Poulu Christiansenu įsteigė "Komplot Design". Kartu jie 20 metų formavo Skandinavijos dizaino sceną. 2010 m. Borisas Berlinas sujungė jėgas su Aleksejumi Iskosu į įmonę "Iskos-Berlin", o 2017 m. jis grįžo kaip solistas į "Boris Berlin Design". Borisas Berlinas dizainą mato kaip jungtį, kuri yra įtampoje tarp meno ir inžinerijos, gamintojo ir naudotojo, skirtingų kultūrų, tradicijos ir naujovių, racionalumo ir intuicijos. Kaip ir vaikščiotojui lynu, kuriam reikia labai įtemptos linijos, kad išlaikytų pusiausvyrą, įtampa tarp šių poliarinių priešingybių yra sėkmingo dizaino sąlyga.

Ši subtili pusiausvyra aiškiai atsispindi "Flying Pakabinamas Šviestuvas", kur kiekvienas gražaus dizaino milimetras yra kruopščiai išmatuotas ir suderintas su kitais. Šviestuvą galima įsigyti trijų skirtingų dydžių, kurių kiekvienas yra keturių gražių spalvų.

Visą "Flying Pakabinamas Šviestuvas" seriją rasite čia!