Naujienos: "Panthella Portable" auga - dabar galima įsigyti naują populiarios nešiojamos lempos variantą

spalio 11 d. 2023
Naujienos: "Panthella Portable" auga - dabar galima įsigyti naują populiarios nešiojamos lempos variantą
Džiaugiamės galėdami pranešti apie naujausią Louis Poulsen kultinės "Panthella" serijos papildymą: Panthella 250 Portable. Šis novatoriškas šviestuvas sujungia nesenstančią estetiką ir šiuolaikines naujoves, todėl Verner Panton asortimente atsirado unikalus apšvietimo elementas.

Didesnis ekranas, didesnis apšvietimas



Šviestuvas "Panthella 250 Portable" perima gerai pažįstamą originaliojo šviestuvo "Panthella Portable" dizainą ir pakyla į naujas aukštumas, turėdamas 250 mm skersmens gaubtą. Didesnis atspalvis ne tik suteikia vizualinio įspūdžio, bet ir pagerina šviesos sklaidą, sukurdamas švelnų ir malonų apšvietimą, pripildantį patalpą šiltos atmosferos.

Šviestuvo opalinio stiklo gaubtas kruopščiai pagamintas, kad būtų užtikrintas tolygus ir išsklaidytas apšvietimas. Todėl "Panthella 250 Portable" idealiai tinka bet kokiai progai - nuo atpalaiduojančių vakaro akimirkų iki linksmų susibūrimų.

Nešiojamasis apšvietimas be ribų:



Su įkraunamu akumuliatoriumi "Panthella 250 Portable" suteikia laisvę pastatyti apšvietimą bet kur, nesirūpinant elektros kištukais. Dėl šio nešiojamumo šviestuvas puikiai tinka lauko renginiams, jaukioms akimirkoms terasoje ar kaip stilingas priedas bet kuriame namų kampelyje. Kartu lempa išlaiko kultinį "Panthella" dizainą ir sujungia jį su šiuolaikinėmis naujovėmis. Trimito formos pagrindas ir išskirtinis atspalvis sukuria akį traukiantį reginį, kuris puikiai dera prie įvairių interjero stilių.