Modernaus itališko dizaino ir švelnios skandinaviškos estetikos derinys nuostabioje DFTP šviestuvų kolekcijoje "Rochelle".

balandžio 15 d. 2024
Modernaus itališko dizaino ir švelnios skandinaviškos estetikos derinys nuostabioje DFTP šviestuvų kolekcijoje "Rochelle".
Pajuskite harmonijos ir elegancijos pusiausvyrą su nuostabia Rochelle apšvietimo kolekcija iš Design For The People. Šią seriją, kurią sudaro sieniniai, grindų ir pakabinami šviestuvai, sukūrė danų interjero dizainerė Charlotte Høncke, 2002 m. baigusi Danijos karališkąją architektūros akademiją ir nuo 2010 m. turinti savo dizaino studiją Orhuse. Høncke daugiausia dėmesio skiria funkcionaliam ir kartu gražiam dizainui, pasižyminčiam įdomiomis detalėmis, dėl kurių jis išsiskiria iš kitų. Šis požiūris atsispindi tiek "Rochelle" serijoje, tiek kituose gražiuose jos kūriniuose, sukurtuose DFTP, kuriuos galite rasti čia.

Serijoje "Rochelle" forma ir funkcionalumas žengia koja kojon, o "Rochelle" dizainas pasižymi ypatingu griežtumu, kuris atsispindi visuose serijos šviestuvuose. Kartu su juoda vienspalve išorine dalimi tai sukuria modernią išvaizdą, kurią lengva integruoti į interjero dizainą. Tačiau viduje atspalvis yra baltas, kad šviesa atsispindėtų viduje ir sukurtų dar aiškesnį šviesos vaizdą. Kadangi šviesos šaltinis yra plonoje lempos galvutėje, taip pat garantuojamas neakinantis švytėjimas. Visiems "Rochelle" šviestuvams būdingas plonas, skulptūriškas gaubtas su savita iškirpta šviesos anga, kuri atkartoja tas pačias švelnias kreives kaip ir likusi gaubto dalis ir gražiai iliustruoja Høncke gebėjimą permąstyti klasikinį dizainą naujais, netikėtais posūkiais. Reguliuojama lempos galvutė leidžia reguliuoti šviesos kryptį ir sukurti unikalų apšvietimo išdėstymą, todėl jie puikiai tinka sukurti jaukumo ir įkvėpimo atmosferą šalia lovos ar virš virtuvės stalo.

Visą "Rochelle" asortimentą galite pamatyti čia!