Išskirtinis "Nemo Lighting" pakabinamas šviestuvas "Drop" atkreipia dėmesį į jūsų interjerą!

spalio 31 d. 2022
Išskirtinis "Nemo Lighting" pakabinamas šviestuvas "Drop" atkreipia dėmesį į jūsų interjerą!
Jei jūsų koridoriuose, svetainėse ar valgomuosiuose yra aukštos lubos ir jums reikia didingo dizaino, kuris sužavėtų jūsų draugus ir šeimą, o gal net ir jus pačius, turime jums įdomių naujienų! Italų apšvietimo prekės ženklas Nemo Lighting, bendradarbiaudamas su japonų dizaineriu Arihiro Miyake, pristatė naują išskirtinį pakabinamą šviestuvą.

Bendrovę "Nemo Lighting" 1993 m. Milane įkūrė Franco Cassina, o dabar ji priklauso Frederico Palazzari. Įmonė sulaukė pasaulinės sėkmės su savo išskirtine kolekcija, kurią sudaro garsių, pripažintų dizainerių ikoniniai šedevrai, taip pat kruopščiai atrinktų šiuolaikinių dizainerių, įskaitant talentingąjį Arihiro Miyake, nauja klasika.

Bendradarbiaudamas su "Nemo Lighting" A. Miyake sukūrė įvairių išskirtinių gaminių, kurie sukūrė naujas apšvietimo pasaulio paradigmas. Toks yra ir jo pakabinamas šviestuvas "Drop", kuris yra rafinuotas šviestuvas, pasižymintis tvarkingomis linijomis, gražiai suderintomis su tvarkinga, aptakia ir plona aliuminio konstrukcija, skleidžiančia išsklaidytą, komfortišką, neakinantį švytėjimą. Unikali aliuminio konstrukcija pasižymi lengva ir plaukiojančia išraiška, kurią palaiko integruoti šviesos diodų šaltiniai, užtikrinantys nepaprastą šviesą, sujungiančią visa tai į visumą. Šviestuvas turi 2700 kelvinų, o tai reiškia, kad jis patalpą apgaubia šiltu baltu švytėjimu, kuris garantuotai sukuria šiltą ir jaukią atmosferą. Šis pakabinamas šviestuvas "Drop" yra daugiau nei tik funkcionalus šviesos šaltinis. Tai unikalus, išskirtinis ir dėmesio vertas jūsų interjero priedas, garantuojantis gražų akcentą.