Šiaurės ir Pietų Europos dizaino tradicijos - šlovinga sąjunga: Peržiūrėkite suomių sukurto 9602 grindų šviestuvo "Pierre Frey" leidimą čia

balandžio 22 d. 2024
Šiaurės ir Pietų Europos dizaino tradicijos - šlovinga sąjunga: Peržiūrėkite suomių sukurto 9602 grindų šviestuvo "Pierre Frey" leidimą čia
Naujas specialus kultinio dizainerio Paavo Tynell 9602 grindų šviestuvo leidimas pateko į Danijos gyvenamuosius kambarius. Šią grindų lempą, dėl plokščios kūgio formos pramintą "kiniška skrybėle", 1935 m. suomių dizaineris Paavo Tynellas sukūrė Suomijos viešbučiui "Aulanko". Daugiau gražių Tynell rankos kūrinių galite rasti prie pat čia!

Šviestuvas "9602" yra vienas iš labiausiai pripažintų suomių apšvietimo meistro kūrinių ir puikus jo meistriškumo pavyzdys, kaip sukurti funkcionalų dizainą su nesenstančia estetika, dėl kurios jis tampa nuolat stilingu ir aktualiu interjero elementu.

Specialiojo leidimo šviestuvas sukurtas su klostuotu medvilninės tekstilės atspalviu su lengvai atpažįstamu Le Jardin de Palais raštu, kurį sukūrė prancūzų dizaineris ir mados kūrėjas Pierre Frey. Šviestuvas pristatytas bendradarbiaujant su Paryžiaus tekstilės namais "Maison Pierre Frey" - ilgamečiais stiliaus ir dizaino lyderiais, garsėjančiais ryškiais ir detaliais motyvais. Spalvingi, įvairiaspalviai ir kruopščiai atlikti raštai sudaro harmoningą kontrastą griežtai dizaino kalbai, būdingai Paavo Tynell šedevrui. Šviestuve išliko platus trikampis gaubtas, blizgus žalvarinis pagrindas ir derantis žalvarinis elementas gaubto viršuje, suteikiantis serijai didelę atpažįstamumo vertę. Atviras, platus gaubtas užtikrina išsklaidytą už jo esančio šviesos šaltinio švytėjimą, todėl 9602 yra ir efektyvus, ir dekoratyvus šviesos šaltinis, papildantis bendrą kambario apšvietimą. Šviestuvo rėmas aptrauktas rotango medžiaga, kuri suteikia šviestuvui taktilinį elementą ir puikiai dera su natūralistiniu sodo motyvu ant gaubto. Taigi, Pierre Frey 9602 leidimas puikiai suderina išskirtinumą ir prieinamumą viename gražiame kūrinyje.  

Šį specialųjį leidimą rasite kartu su visais kitais gražiais 9602 variantais prie pat čia!