"Grupa Designs" "Arigato Palace" trigubas lubų šviestuvas "Arigato Palace" leis jūsų apšvietimui būti lanksčiam kaip niekada anksčiau.

spalio 4 d. 2023
"Grupa Designs" "Arigato Palace" trigubas lubų šviestuvas "Arigato Palace" leis jūsų apšvietimui būti lanksčiam kaip niekada anksčiau.
Modernistinio dizaino, pasižyminčio švariomis, nepertraukiamomis linijomis, neutraliais spalviniais tonais ir geometrine dizaino kalba, "Arigato Palace" trigubas lubų šviestuvas suteikia funkcinį lankstumą ir praktišką apšvietimą, kuris gali būti naudingas įvairioms erdvėms. Rėmas sudarytas iš trijų atramų, kurių kiekviena baigiasi atspalviu, kurį galima pasukti ir pasukti kryžminiu būdu, kad būtų galima itin tiksliai reguliuoti šviesos kryptį. Kiekvienas atspalvis turi nedidelę kapsulę, kuri apsaugo šviesos šaltinį, kad būtų užtikrintas neakinantis apšvietimas. Dėl lanksčių rankenų ir atspalvių yra praktiška galimybė išdėstyti apšvietimą taip, kaip norite. Jei reikia koncentruoto apšvietimo, galite sukabinti rankenas taip, kad atspalviai būtų vienoje grupėje. Kita vertus, jei norite išsklaidyto apšvietimo, galite išskleisti atspalvius įvairiomis kryptimis arba leisti atspalvius nukreipti į viršų link lubų, taip sukurdami švelnų netiesioginį švytėjimą, kuris gražiai apšviečia kambarį.

Arigato lubinis šviestuvas yra baltos ir juodos spalvų variantų, kuriuos galite pamatyti prie pat čia.

Daugiau gražių tos pačios serijos modelių

Šis lubinis šviestuvas priklauso didelei "Grupa Products" "Arigato" serijai. Japonų kalboje "Arigato" reiškia "ačiū" ir siejamas su tradicinių kovos menų meistrų rodomu ritualiniu mandagumu. Šią unikalią estetiką "Grupa" siekė perteikti lanksčioje šviestuvo konstrukcijoje, kurioje reguliuojamos rankenos gali būti nustatomos aštriais kampais, kad sukurtų tikro kovos menų meistro grakščių, bet tikslių judesių siluetą. Judrusis "Arigato" gaminamas stalinis, lubinis, sieninis ir grindų modeliai, todėl juo galima pasinaudoti bet kurioje patalpoje. Vienspalvė neutrali spalvų gama, būdinga visiems šios serijos šviestuvams, puikiai dera su nuoseklia minimalistine estetika. Visą "Arigato" asortimentą rasite čia