Grafinis dizainas, atspindintis ir apibrėžiantis interjerą

sausio 12 d. 2024
Grafinis dizainas, atspindintis ir apibrėžiantis interjerą
Jei ieškote lankstaus šviesos šaltinio su stilingu dizainu, kuris sukurtų vientisą patalpą, neieškokite toliau: Danijos apšvietimo bendrovės ferm LIVING naujas stilingas pakabinamas šviestuvas Lod siūlo efektyvų apšvietimą, pasižymintį dideliu funkcionalumu ir įspūdinga išvaizda, kuri palieka neišdildomą įspūdį visiems susirinkusiems. Išradingas dizainas išdėstytas taip, kad apšvietimas būtų maksimaliai lankstus, o kiekviena sudedamoji dalis kruopščiai apgalvota atsižvelgiant tiek į praktinius, tiek į estetinius aspektus.

Pastabiai parinkti komponentai, optimizuojantys funkciją ir formą


Pakabuko pavadinimas parinktas tinkamai: "Stiklas" - tai pats šviestuvo gaubtas, kuris nusileidžia į patalpą ir skleidžia malonią šviesą po šviestuvu esančiam plotui. Ir viršutinis, ir apatinis gaubtai išdėstyti aplink vertikalų centrinį strypą, kuris pabrėžia nuoseklią dizaino koncepciją. Viršutinis gaubtas nukreipia trijų šviesos šaltinių šviesą žemyn, o apatinis gaubtas neleidžia akinti, o skleidžia šviesą į visas puses, skleisdamas švelnų ir malonų švytėjimą.

Dėl sumanios konstrukcijos, kai atspalvis kabeliu sujungiamas su atsvaru, galima reguliuoti šviestuvo aukštį. Montuodami šviestuvą taip pat turėsite papildomą laisvę pastatyti jį tiksliai ten, kur norite, nes į konstrukciją įeina ir papildomas lubų laikiklis, kuriuo nustatoma, kur kabės atspalvis. Abažūras, lubų laikiklis, atsvara, rozetė ir trosas dera tarpusavyje pagal spalvą, o tai suteikia bendram dizainui gražaus stiliaus ir vientisumo. Kartu kabelio ir kitų komponentų jungtis sukuria gana didelės apimties grafinę visumą, kuri greitai patraukia akį įėjus į kambarį.

Lod Pendant galima įsigyti modernios juodos ir gražios kašmyro spalvos versijų. Abu juos rasite čia!