Gaukite daugiau lankstumo ir daugiau apšvietimo galimybių su "Nemo Lighting" reguliuojamu sieniniu šviestuvu "Swan".

rugpjūčio 28 d. 2023
Gaukite daugiau lankstumo ir daugiau apšvietimo galimybių su "Nemo Lighting" reguliuojamu sieniniu šviestuvu "Swan".
Jei ieškote didesnio apšvietimo diapazono ir savarankiškumo, "Nemo Lighting" reguliuojamas sieninis šviestuvas Swan yra jums tinkamas apšvietimo modelis. Šviestuvas pasižymi neprilygstamu lankstumu kartu su paprastu ir moderniu dizainu, todėl šis modelis taps laukiamu bet kurio biuro ar darbo stalo priedu.

Inovatyvus dizainas, atsižvelgiant į praktiškumą

Reguliuojamą sieninį šviestuvą "Swan" sukūrė vokiečių dizaineris Bernhardas Osannas, baigęs Hamburgo universitetą ir nuo 2014 m. turintis savo dizaino studiją. B. Osanno požiūriui į dizaino amatą būdingas objektų supaprastinimas, eksperimentai su geometrinėmis formomis ir fizikos dėsniais, siekiant rasti naujų, netradicinių interjero dizaino sprendimų. Rezultatas - minimalistinės ir dinamiškos konstrukcijos, kurios juda ir sąveikauja su aplinka naujais, novatoriškais būdais.

Šis požiūris aiškiai atsispindi reguliuojamo sieninio šviestuvo "Swan" dizaine. Įspūdingo ilgio rėmas leidžia įvairiais būdais reguliuoti šviesos kryptį. Šviesą horizontaliai galima reguliuoti 180 laipsnių kampu, o išradingas virvės mechanizmas taip pat leidžia reguliuoti vertikalųjį kampą 40 laipsnių kampu. Žinoma, pačią lempos galvutę taip pat galima pakreipti, kad apšvietimas būtų maksimaliai lankstus. Šviestuvas skleidžia gana koncentruotą šviesą iš įmontuoto šviesos diodų šviesos šaltinio, kuris yra praktiškas, tiesioginis žemyn nukreiptas šviestuvas. Naudodami pridedamą korinį filtrą galite pritemdyti šviesą, kad ji būtų švelnesnė ir neakinanti. Ant laido esančiame šviesos jungiklyje yra įmontuota šviesos pritemdymo funkcija, kuri įjungiama laikant jungiklį nuspaustą.

Su reguliuojamu sieniniu šviestuvu "Swan" turėsite ne tik išmanų ir lankstų apšvietimo sprendimą, tinkantį visiems laikams ir tikslams, bet ir aukščiausios kokybės dizaino meno kūrinį, orientuotą į vartotoją. Peržiūrėkite daugiau puikių Bernhardo Osanno kūrinių čia