Ateities apšvietimas su "WiZ"

balandžio 18 d. 2024
Ateities apšvietimas su "WiZ"
Pastaraisiais metais išmaniosios elektronikos valdymo technologijos pasiekė naujas aukštumas. Jei anksčiau pasisekdavo rasti lempą su pritemdymo funkcija ar reguliuojamu spalvų tonu, tai naujosios kartos išmaniosios lempos siūlo neregėtas šviesos reguliavimo galimybes - ne tik keičiant ryškumą ir spalvų temperatūrą, bet ir nuotoliniu būdu valdant šviesą, nustatant laiką ir net ištisus apšvietimo scenarijus, kad būtų galima sukurti tobulą nuotaiką bet kuriuo metu ir bet kokia proga. Vienas iš prekių ženklų, kuris tikrai padarė proveržį išmaniojo apšvietimo srityje, yra Honkonge įsikūrusi WiZ, apšvietimo bendrovė, kuri specializuojasi išmaniojo apšvietimo srityje už prieinamą kainą, kurią gali sau leisti kiekvienas.

2017 m. įkurta "WiZ" tiekia lempas, lemputes ir priedus, kurie pasižymi išmaniuoju dizainu, leidžiančiu šviesos šaltinius valdyti naudojant patogią "WiZ" programėlę, kurią galima nemokamai atsisiųsti į telefoną, planšetinį kompiuterį ar kitus elektroninius prietaisus. "WiZ" specializuojasi lubinių šviestuvų srityje, kurie dažnai gaminami didesnėmis serijomis su skirtingomis versijomis, spalvų variantais ir dydžiais, kad būtų užtikrintas tinkamas apšvietimas kiekviename kambaryje. Visus "WiZ" išmaniuosius šviestuvus rasite čia!

Naudodami "WiZ" lemputes galite bet kurią lempą paversti išmaniąja, o jų asortimentas labai platus, todėl kiekvienam lempos modeliui tinka "WiZ" lemputė. Visas "WiZ" lemputes rasite čia!

Galiausiai "WiZ" siūlo priedus, kurie išplečia tiek "WiZ" lempučių, tiek kitų namuose esančių elektroninių prietaisų išmaniojo valdymo galimybes. Visus "WiZ" priedus rasite čia!

Natūrali futuristinių savybių ir didelio potencialo pasekmė - visi "WiZ" šviestuvai pasižymi itin moderniu, supaprastintu dizainu, švariomis, aiškiomis linijomis, neutraliais ir dažnai vienspalviais spalvų tonais ir gražiu dizaino paprastumu, todėl juos neįtikėtinai lengva priderinti prie bet kokio interjero.

Sužinokite daugiau apie "WiZ" ir apžiūrėkite visus jų nuostabius gaminius prie pat čia!