Amžina klasika - "Haipot" nešiojamoji stalinė lempa iš "DybergLarsen

lapkričio 8 d. 2023
Amžina klasika - "Haipot" nešiojamoji stalinė lempa iš "DybergLarsen
Kai danų dizaineris Frankas Kerdilas kartu su stiliste Anette Eckmann sukūrė Haipot apšvietimo gamintojui Dyberg Larsen, ši graži šviestuvų serija akimirksniu tapo danų dizaino klasika. Paprastas siluetas, užapvalinti kampai ir vienspalvis paviršius, kurį galima rinktis tiek neutralių, tiek sodrių spalvų variantų, kartu sukuria laikui nepavaldų klasikinį dizainą, kuris stilingai atrodo - šiandien, rytoj ir po dvidešimties metų. Todėl džiaugiamės, kad elegantišką "Haipot" asortimentą papildė dar daugiau šviestuvų tipų, kuriuose puikiai dera modernios ir retro stiliaus įkvėptos išraiškos. Naujausias papildymas - belaidė stalinės lempos versija, Haipot stalinė lempa Portable.

Praktiškas stilingo dizaino papildymas

Tačiau lempa taip pat sukurta atsižvelgiant į lankstumą ir funkcionalumą, nes ji neturi laido, o ją reikia įkrauti ir tada jaukia šviesa galėsite mėgautis bet kuriame kambaryje - net lauke, balkone ar terasoje. Nedidelis metalinis gaubtas turi plačią angą, pro kurią šviesa gali sklisti plačiu kūgiu. Taip sukuriamas gražus šviesos kritimas, kuris išryškina lakuotą lempos pagrindą ir išryškina gražią spalvinę gamą. Nešiojamosios stalinės lempos būna daugybės gražių spalvų, kurias visas galite pamatyti čia kur, todėl galite laisvai rinktis variantą, kuris geriausiai atitinka jūsų interjero dizainą arba kuris jums labiausiai patinka.

Taigi mažąja staline lempa galite papildyti savo "Haipot" pakabučius ir sukurti švarią ir dizaino požiūriu vientisą kambario apšvietimo koncepciją arba naudoti lempą kaip žibintą lauke šiltais vakarais.

Peržiūrėkite spalvingą "DybergLarsen" "Haipot" seriją čia