Naujame švedų dizainerių prekės ženkle "Swedish Ninja" susijungia spalvos ir skandinaviškas dizainas

birželio 8 d. 2024
Naujame švedų dizainerių prekės ženkle "Swedish Ninja" susijungia spalvos ir skandinaviškas dizainas
Dėl savo amžinai išradingo požiūrio į skandinavišką interjero dizainą ir akivaizdaus polinkio į ryškias ir ryškias spalvas, retai sutinkamas šiuolaikiniame dizaine, Švedų Ninja įsiveržė į skandinaviško dizaino sceną. Istorija prasidėjo 2010 m., kai švedų dizainerė Maria Gustavsson dar dirbo laisvai samdoma baldų ir interjero elementų dizainere kitoms įmonėms. 2016 m. įmonė pradėjo prekiauti savo gaminiais. Šiandien "Swedish Ninja" platinama likusioje Europos dalyje, Australijoje ir JAV, taip pat įvairiose tarptautinėse internetinėse parduotuvėse.

Visų "Swedish Ninja" dizaino gaminių pagrindas - originalumas, autentiškumas ir pagarba vietos dizaino meistriškumui. Prekės ženklas taip pat stengiasi mažinti anglies dioksido pėdsaką, todėl naudoja kokybiškas medžiagas, kad pailgintų visų savo dizaino gaminių tarnavimo laiką, ir gamina savo gaminius Smålande, Švedijoje - vietovėje, garsėjančioje meistriška staliaus amato meistryste, kurioje gyveno ir Pipi Ilgasis Kojinis, ir "Swedish Ninja" įkūrėja Maria Gustavsson. Įkvėpta garsios Astridos Lindgren knygos vaikams herojės, nepriklausomos ir išradingos moters įkūnijimo, Maria Gustavsson įkūrė savo dizaino įmonę, kurios generalinė direktorė ir vienintelė savininkė yra iki šiol.

Swedish Ninja" skiriamasis bruožas - sėkmingas skandinaviškam dizainui būdingo paprastumo ir griežtumo derinimas su Gustavsson spalvų džiaugsmu, kuris spinduliuoja iš kiekvieno "Swedish Ninja" sukurto gaminio. Visi jų kūriniai taip pat yra įvairių spalvų, todėl užsisakydami švedų dizaino įmonės gaminį neturite daryti kompromisų dėl savo mėgstamos spalvinės gamos.

Swedish Ninja jau yra sukūrusi daugybę gražių šviestuvų kolekcijų, kurias galite rasti tiesiai čia.

Švedų dizainerių prekės ženklas taip pat parduoda interjerą, kurį sudaro gražūs ir praktiški namų dekoro elementai. Visus juos rasite čia.