"Flos" stalinis šviestuvas "Ceramique Down" - žavinga keramikos meno ir dizaino sąjunga

birželio 6 d. 2024
"Flos" stalinis šviestuvas "Ceramique Down" - žavinga keramikos meno ir dizaino sąjunga
Paprasta formų kompozicija, tvirta natūrali medžiaga, vienspalvis glazūruotas paviršius ir vientisa struktūra - visa tai liudija solidų aukščiausios kokybės dizaino meistriškumą. Ceramique Down stalinis šviestuvas yra efektyvus šviesos šaltinis, kurio estetiškas dizainas puošia svetainę, biurą ir miegamąjį. Šviestuvas yra italų apšvietimo bendrovės Flos ir brolių Ronano ir Erwano Bouroullecų, išsilavinusių dizainerių, dirbusių su keliomis dizaino bendrovėmis, kad idėjos virstų realybe ir sukurtų gražius kūrinius, bendradarbiavimo rezultatas. Jei domitės broliais Bouroullec ir jų stiliumi, daugiau jų dizaino darbų galite rasti prie pat čia.

Stalo lempa "Ceramique Down" priklauso didesnei šviestuvų su skirtingos orientacijos atspalviais ir kelių gražių spalvų šviestuvais serijai. Šviestuvai pagaminti iš be švino degto molio su gražia, blizgia paviršiaus glazūra. Šviestuvo "Down" versija yra Rust Red, Navy Blue ir Moss Green spalvų.
Šios trys spalvos kruopščiai parinktos taip, kad sukurtų akį traukiantį ir dėmesį atkreipiantį šviestuvo dizainą, tačiau neblaškytų dėmesio ir nedominuotų interjere. Visų "Ceramique" šviestuvų kompozicija yra tokia pati paprasta: apvalus pagrindas, stačiakampis rėmas ir varpo formos gaubtas su plačiu šviesos srautu, užtikrinančiu efektyvią ir išsklaidytą žemyn nukreiptą šviesą. Šviesos šaltinis - įmontuotas šviesos diodų modulis, skleidžiantis energiją taupančią, žemyn nukreiptą šviesą. Šviesos srautą ekranuoja matinis dangtelis, kuris išlygina šviesą, kad ji atrodytų maloniai ir tolygiai. Tuo pačiu metu dėl strateginio šviesos srauto išdėstymo užtikrinama, kad šviesa neakintų. Todėl "Ceramique Down Table Lamp" idealiai tinka kaip naktinis, skaitymo ar net užduočių apšvietimas.

Visas "Ceramique" stalinės lempos žemyn versijas rasite čia