Į dizainą orientuotas apšvietimas bet kuriame kambaryje su nauja nešiojamąja "Baroni" stalinės lempos versija

gegužės 30 d. 2024
Į dizainą orientuotas apšvietimas bet kuriame kambaryje su nauja nešiojamąja "Baroni" stalinės lempos versija
Gražus ir stilingas apšvietimas neturėtų apsiriboti tik vienu kambariu. Tokia idėja ir buvo naujo Baroni serijos papildymo - Baroni nešiojamo stalinio šviestuvo - idėja, kuris dėl savo belaidžio dizaino, vandeniui atsparaus šviestuvo ir akumuliatoriaus maitinamo šviesos šaltinio gali būti naudojamas daugybėje erdvių ir kontekstų. Šis šviestuvas yra vaisingo danų dizainerio Michaelio Waltersdorffo ir apšvietimo gamintojo "Halo Design" bendradarbiavimo rezultatas. Waltersdorffas jau seniai bendradarbiauja su "Halo Design", kurdamas gražius šviestuvų modelius, kurių modernios išraiškos ir skandinaviškojo minimalizmo pavyzdys yra jo kūryba. Jei jus domina kiti Waltersdorffo kūriniai "Halo Design", juos rasite tiesiai čia..

Dėl IP44 atsparumo, "Baroni Portable" galima naudoti ir lauke, balkonuose ir terasose arba drėgnose patalpose, pavyzdžiui, vonios kambario ar rūsio lango nišoje. Šviestuve įmontuota pritemdymo funkcija, leidžianti reguliuoti ryškumą, kad bet kuriuo metu ir bet kokia proga būtų tinkama šviesa, o baterijos veikimo laikas - 8-16 valandų, priklausomai nuo pasirinkto ryškumo.

Stalo lempa yra visos kolekcijos dalis, todėl šio gražaus dizaino šviestuvą galima įsigyti kaip įvairių dydžių ir spalvų stalinę lempą (įprastą arba belaidę), lubinę lempą, grindų lempą ir pakabinamą šviestuvą, kad galėtumėte įsigyti konkrečius poreikius ir stilių atitinkantį modelį. Visiems serijos šviestuvams būdingas gražus opalinio stiklo gaubtas ir unikalios šlifuoto metalo detalės, suteikiančios šviestuvams klasikinę ir laikui nepavaldžią išvaizdą, kuri tiks jūsų interjerui ištisas kartas.   Aukštos kokybės opalinio stiklo gaubtas taip pat užtikrina išsklaidytą, patogią ir neakinančią šviesą, todėl galite būti tikri, kad "Baroni" šviestuvas užtikrins efektyvų ir dekoratyvų apšvietimą. Visą "Baroni" asortimentą rasite čia