Patirkite laisvę su "Bon Jour Unplugged" iš "Flos" - belaidžiu stebuklu!

gegužės 25 d. 2024
Patirkite laisvę su "Bon Jour Unplugged" iš "Flos" - belaidžiu stebuklu!
"Bon Jour Unplugged" - tai belaidė ikoninės šviestuvų kolekcijos, kurią sukūrė Philippe Starckpagal Flos, versija. Šis šviestuvas yra ne tik stilingas ir lengvas, bet ir technologiškai pažangus dėl novatoriškos "Edge Lighting" technologijos, užtikrinančios tolygų ir patogų šviesos paskirstymą.

Įsivaizduokite lempą, kuri jus lydi visą dieną - nuo pirmosios ryto šviesos iki atpalaiduojančios vakaro atmosferos. Bon Jour Unplugged yra nuolatinis jūsų palydovas, nesvarbu, ar dirbate prie rašomojo stalo, ar jaukiai įsitaisę svetainėje, ar mėgaujatės vasaros vakaru terasoje. Šis universalus šviestuvas sukurtas taip, kad prisitaikytų prie jūsų poreikių ir aplinkos, todėl yra nepakeičiamas bet kokioje situacijoje.

Pridedamas įkroviklis leidžia visiškai įkrauti lempą vos per tris valandas, todėl greitai galėsite vėl mėgautis jos šviesa. Didžiausiu ryškumu lempa gali šviesti įspūdingas šešias valandas, todėl idealiai tinka tiek trumpoms, tiek ilgoms situacijoms. Naudodami intuityvų optinį reguliatoriaus jungiklį, esantį lempos pagrinde, galite lengvai reguliuoti ryškumą nuo 10 % iki 100 % ir pasirinkti vieną iš keturių skirtingų intensyvumų. Tai leidžia susikurti tobulą apšvietimą bet kokiai progai, nesvarbu, ar tai būtų ryški šviesa skaitymui, ar švelni šviesa atsipalaidavimui.

Šviestuve "Bon Jour Unplugged" įrengta moderni "MicroUSB-C" sąsaja, užtikrinanti belaidį veikimą, o baterija veikia nuo 6 iki 24 valandų, priklausomai nuo ryškumo. Dėl to jis yra ne tik patogus, bet ir lankstus, todėl jį galite pasiimti su savimi bet kur namuose ar net lauke. Šviestuvą ir jo priedus galima rinktis iš įvairių apdailų ir spalvų, todėl galite susikurti šviestuvą, kuris atspindėtų jūsų asmeninį stilių ir puikiai derėtų prie įvairių namų kambarių ir nuotaikų. Pridėję daugiau vainikėlių, galite lengvai pakeisti lempos išvaizdą ir sukurti naują atmosferą, atitinkančią jūsų nuotaiką ir interjero stilių.

Bon Jour Unplugged yra ne tik lempa - tai brangus mažas draugas, kuris į jūsų gyvenimą įneša šviesos ir elegancijos. Pasaulinio garso dizainerio Philippe'o Starcko kruopščiai ir preciziškai sukurta lempa garantuoja aukštą kokybę ir estetinį grožį. Praskaidrinkite savo kasdienybę su "Bon Jour Unplugged", kurioje elegancija dera su funkcionalumu, ir pajuskite, koks skirtumas yra turėti ne tik gražų, bet ir praktišką šviestuvą.

Visus "Flos" šviestuvus "Bon Jour Unplugged" rasite čia

Originalus FLOS tekstas FLOS STORIJOS