Apšvietimo koncepcijos daugiafunkciškumas ir estetika - susipažinkite su nauja "Astep" apšvietimo linija "Isol

gegužės 20 d. 2024
Apšvietimo koncepcijos daugiafunkciškumas ir estetika - susipažinkite su nauja "Astep" apšvietimo linija "Isol
Italų dizainerių prekės ženklo "Astep" šviestuvų serijos "Isol" pagrindinis akcentas - funkcionalumas. Kolekcija, kurią sudaro kelių skirtingų dydžių pakabukai ir grindų šviestuvai, prisistato nuosekliu dizainu ir nuoseklia koncepcija. Visi kolekcijos šviestuvai turi tą patį holistinį dizainą ir tą patį gražų kreminės baltos tekstilės atspalvį, kuris spinduliuoja klasikinę eleganciją su moderniu akcentu.

Šios gražios serijos sumanytojas yra danų dizaineris Davidas Thulstrupas, kuris 2021 m. pristatė "Isol" pakabuką, o vėliau, 2023 m., išplėtė seriją grindų šviestuvu "Isol". Abiejų modelių skiriamasis bruožas - garsą sugeriantys atspalviai, kurie buvo kruopščiai išbandyti, kad sumažintų aidą ir atgarsį patalpoje. Dėl šios savybės "Isol" šviestuvai puikiai tinka patalpų apšvietimui biuruose ar kitose vietose, kur daug vaikšto žmonių ir reikia veiksmingai kontroliuoti triukšmo lygį. Didesnėse patalpose reikia geresnės garso absorbcijos. Dėl šios priežasties "Isol Pendant" suprojektuotas taip, kad būtų galima išplėsti jo aukštį ir taip efektyviau sumažinti triukšmą. Arba galite pakabinti kelis pakabukus grupėmis, kad sustiprintumėte jų garso slopinimo savybes.

Tekstilinis "Isol" atspalvis apgaubia šviesos šaltinį iš visų pusių, todėl šviesa yra švelni ir neakinanti, tolygiai sklindanti į visas puses. Dėl to šviestuvai puikiai tinka kaip aplinkos ir foninis apšvietimas didesnėse patalpose. Grindiniuose šviestuvuose taip pat yra kojiniame jungiklyje įmontuota pritemdymo funkcija, todėl galite reguliuoti ryškumą, kad jis tiktų bet kuriam laikui ir tikslui.

Kiekviena šviestuvo versija yra dviejų spalvų variantų su juodais ir smėlio spalvos rėmeliais. Visi jie turi tą patį kreminės baltos spalvos tekstilinį atspalvį, todėl juos lengva derinti. Visą gražią "Isol" seriją iš "Astep" galite rasti čia..