Įneškite gyvybės ir džiaugsmo į šiuolaikinį interjerą su naujais spalvingais stikliniais šviestuvais iš "Cozy Living".

gegužės 13 d. 2024
Įneškite gyvybės ir džiaugsmo į šiuolaikinį interjerą su naujais spalvingais stikliniais šviestuvais iš "Cozy Living".
Daugeliui šiuolaikinio apšvietimo dizainų būdingas minimalistinis griežtas dizainas ir monochrominės neutralių atspalvių spalvinės gamos. Tai padeda sukurti švarų ir aiškią interjero išvaizdą, bet gali greitai sukelti šaltumo ir beasmeniškumo pojūtį. Apšvietimo meistrai iš "Cozy Living" nori tai pakeisti ir sukūrė nuostabių pakabinamų šviestuvų ir stalinių lempų seriją, pasižyminčią modernia išvaizda, tačiau stebinčią spalvų džiaugsmu ir žaismingais raštais, kurie į interjerą įneša gyvybės ir asmeniškumo.

Šiuos šviestuvus "Cozy Living" sukūrė danų dizaino įmonė "Bahne", žinoma dėl savo gražių stalinių šviestuvų ir itin mėgstanti stiklą kaip dizaino medžiagą. Kadangi šviestuvai gaminami iš pūstojo stiklo, nėra dviejų vienodų šviestuvų. Kiekviena lempa turi savo išraišką, o stiklo spalva taip pat yra unikali, nes stiklas spalvinamas prieš pučiant jį į formą. Todėl stiklas taip pat gali būti skirtingo storio. Stiklo medžiaga veiksmingai išlygina šviesą, kad ji šviestų neakinama ir tolygiai iš visų pusių. Įjungus šviesą, spalva ir juostų raštas dar labiau išryškėja, gražiai išryškindami dizainą ir paversdami jį neatsiejama interjero puošybos dalimi.

Kadangi kartojasi tie patys spalvų deriniai, galite lengvai derinti pakabučius ir stalinius šviestuvus, kad apšvietimo koncepcija būtų stilinga ir vientisa.

Visus "Cozy Living" dryžuoto stiklo pakabukus ir stalines lempas rasite čia