"Louis Poulsen" pristato - PH 2/1 Nešiojami staliniai šviestuvai

gegužės 6 d. 2024
"Louis Poulsen" pristato - PH 2/1 Nešiojami staliniai šviestuvai
"Louis Poulsen" pristato naujausią savo kultinės apšvietimo kolekcijos papildymą - naujovišką nešiojamą stalinį šviestuvą PH 2/1, šiuolaikiškai interpretuojantį nesenstančio Poulo Henningseno dizainą. Šis nešiojamasis šviestuvas, sukurtas pagal unikalią 1926 m. trijų atspalvių sistemą, garsėjančią švelnia, neakinančia šviesa, pasižymi universalumu ir stiliumi vienoje elegantiškoje pakuotėje.

Skirtingai nuo savo pirmtakų, PH 2/1 nešiojamasis stalinis šviestuvas pasižymi moderniu posūkiu, nes yra nešiojamas, todėl vartotojai gali jį pastatyti bet kur be jokių laidų ar kištukinių jungčių apribojimų. Šią lempą galima rinktis iš dviejų įmantrių apdailos variantų: metalizuoto žalvario ir aukšto blizgesio chromuoto, todėl ji puikiai dera prie bet kokio interjero stiliaus ir pasižymi subtilia elegancija.

Be stilingos išvaizdos, PH 2/1 nešiojamoji stalinė lempa taip pat pasižymi pažangiomis funkcijomis, įskaitant unikalią funkciją "Dim to Warm", leidžiančią reguliuoti ryškumą ir spalvų temperatūrą nuo 1800 iki 2700 kelvinų. Tai leidžia lengvai sukurti jaukią atmosferą, puikiai tinkančią bet kokiai progai.

Šis šviestuvas turi IP44 atsparumo klasę, todėl tinka naudoti ir lauke, todėl šiltais vasaros vakarais galėsite mėgautis švelniu apšvietimu terasoje ar sode. O dėl ilgai veikiančio akumuliatoriaus, kurio baterija veikia iki 120 valandų esant 5 % ryškumui, šis šviestuvas suteikia jums laisvę mėgautis šviesa be rūpesčių.

Nešiojamasis PH 2/1 yra ne tik praktiškas apšvietimo sprendimas, bet ir meno kūrinys, kuris savo nesenstančiu dizainu ir novatoriškomis funkcijomis praturtins bet kokį interjerą.

Abi PH 2/1 nešiojamąsias stalines lempas galite peržiūrėti čia