"Belid" skrieja aukštai su "Bird" serija - stiliaus ir funkcionalumo šventė

balandžio 6 d. 2024
"Belid" skrieja aukštai su "Bird" serija - stiliaus ir funkcionalumo šventė
"Belid", pirmaujantis apšvietimo ir dizaino prekės ženklas, pristato naujausią savo šedevrą - "Bird" seriją. Ši šviestuvų serija - tai ne tik elegancijos išraiška, bet ir duoklė ilgamečiam "Belid" išskirtinio meistriškumo ir modernaus dizaino paveldui.

Unikaliai derindama stilių ir funkcionalumą, "Bird" serija siekia tapti bet kurių namų puošmena. Svetainėje, virtuvėje, miegamajame ar bet kuriame kitame kambaryje šie šviestuvai suteikia subtilios elegancijos ir sukuria jaukią rafinuoto apšvietimo atmosferą.

Paukščių serijos išskirtinumas yra jos universalumas. Ši serija, kurioje gausu pakabinamų, stalinių, šviestuvų ir grindų šviestuvų, siūlo daugybę apšvietimo sprendimų, tinkančių kiekvienam stiliui ir tenkinančių visus poreikius.

Tačiau tuo viskas nesibaigia! Šviestuvų serija "Bird" taip pat yra įvairių spalvų ir leidžia pasirinkti vieną iš kelių atspalvių ant žiedo, esančio šviestuvo viršuje, todėl galite pritaikyti apšvietimą pagal savo asmeninį stilių ir pageidavimus.

Belid supranta, kad šiuolaikiniame apšvietime svarbu ir estetika, ir funkcionalumas. Todėl "Bird" serija pasižymi ne tik gražiu dizainu, bet ir puikia šviesos kokybe, užtikrinančia malonų ir efektyvų apšvietimą bet kuriame kambaryje - tai ir funkcionalus, ir dekoratyvus interjero dizaino elementas.

Su "Bird" serija "Belid" dar kartą įrodo, kad yra apšvietimo dizaino pionieriai, ir įtvirtina savo, kaip prekės ženklo, nuolat tiekiančio aukštos kokybės gaminius, kuriuose unikaliai dera forma ir funkcija, statusą.

Visus "Bird" serijos šviestuvus rasite čia