"Kartell" pristato stalinius šviestuvus TEA - tvarų Ferruccio Laviani šedevrą

kovo 20 d. 2024
"Kartell" pristato stalinius šviestuvus TEA - tvarų Ferruccio Laviani šedevrą
Novatoriškais ir estetiškais gaminiais garsėjantys novatoriški italų dizaino namai "Kartell" pristatė estetiškų ir ekologiškų stalinių šviestuvų "TEA" asortimentą, kurį sukūrė garsus dizaineris Ferruccio Laviani, ilgai ir sėkmingai bendradarbiaujantis su šia kompanija.

20 metų "Kartell" buvo mano antrieji namai. Ką dar galima pasakyti?"
                 -       Ferruccio Laviani

TEA staliniai šviestuvai išsiskiria pakylėtu paprastumu, kurio forma beveik įgauna abstraktų pobūdį, primenantį dvi rankas, apkabinusias šviesos šaltinį ir sukuriančias chiaroscuro efektą dėl skleidžiamų nuostabių šešėlių.

Ryškiausias TEA stalinės lempos bruožas - naujoviškai pasirinkta netaisyklinga porėta apdaila, kuri suteikia natūralumo. Šviestuvą galima įsigyti įvairių estetiškų pagrindo spalvų, įskaitant baltą, antracito, terakotos ir pilkai rudą, aiškiai parodant, kad iš perdirbtų medžiagų galima lengvai sukurti nepaprastus aukštos kokybės ir didžios poezijos daiktus.

Vienas novatoriškiausių TEA stalinės lempos aspektų yra naujos, aplinkai nekenksmingos perdirbtos medžiagos - termoplastinio technopolimero - naudojimas. Ši medžiaga gaminama iš švarių įvairių sektorių, pavyzdžiui, baldų, automobilių, elektros prietaisų ir pakuočių, atliekų, neužterštų kitomis medžiagomis. Medžiaga išlaiko aukščiausią estetinę kokybę ir konstrukcinius reikalavimus, todėl suteikia neribotas galimybes perdirbti nenaudojamas atliekas ir suteikti joms naują gyvenimą. Todėl pirkdami TEA stalinį šviestuvą, kuriame pavyko suderinti funkcionalumą, estetiką ir kokybę, taip pat renkatės ekologiškai sąmoningą variantą - tai ir praktiškas šviesos šaltinis, ir dekoratyvus interjero dizaino elementas.

TEA stalinė lempa yra ne tik estetikos ir funkcionalumo sintezė, bet ir novatoriškas žingsnis tvaraus dizaino link. Unikalaus dizaino ir tvarių medžiagų stalinė lempa TEA rodo kelią ateities dizainui, kuriame grožis ir rūpinimasis aplinka žengia koja kojon.

Visas "Kartell" stalo lempas TEA rasite čia