Šviesa ir jaukumas iš tamsiosios šiaurės - "Pilke Signature 64" grindų lempa

balandžio 11 d. 2024
Šviesa ir jaukumas iš tamsiosios šiaurės - "Pilke Signature 64" grindų lempa
Labai malonu pristatyti Pilke Signature 64 grindų šviestuvą - dar vieną nuostabų suomių šviestuvų gamintojo "Pilke" didžiausio iki šiol genialaus kūrinio - Pilke Signature šviestuvų kolekcijos - papildymą.

Ypač ši trijų nuostabių spalvų grindų lempa yra ypatinga kultinės "Pilke Signature" serijos dalis. Pavadinimas "64" - tai nuoroda į šviestuvo matmenis, kurie yra 64 cm ilgio, pločio ir aukščio, rodantys gerai apgalvotą dizainą. Kaip ir visi šios serijos šviestuvai, jis surenkamas be klijų ir varžtų, o ši idėja perkelta ir į "Pilke Signature 64" grindų šviestuvą, kuris surenkamas be pagrindo ar stovo. Taip dizainas išlaiko savo tobulumą, todėl nieko negalima nei pridėti, nei pašalinti. Be to, atspalvį galima reguliuoti keliais būdais: galima pakelti jį į simetrišką profilį arba pakreipti kampu, kad taptų asimetriškas, priklausomai nuo to, koks vaizdas jums labiausiai patinka.

Peržiūrėkite daugiau gražių "Pilke Signature 64" grindų lempos variantų ir kitų "Pilke Signature" serijos šviestuvų čia.

Kai suomių dizaineris Tuuka Halonenas kūrė "Pilke Signature" seriją, tai buvo duoklė stiprioms medžio apdirbimo tradicijoms jo gimtojoje šalyje. Išskirtinis suomių akcentas juntamas kiekvienoje gražaus dizaino detalėje - nuo elegantiškos faneros, iš kurios pagamintas šviestuvas, iki įmantraus geometrinio pynimo rašto, kuris primena dėmesį detalėms ir rafinuotumą, būdingą samių kultūrai. Suomija taip pat garsėja tamsiomis žiemomis, todėl nenuostabu, kad suomiai tapo efektyvaus ir jaukaus apšvietimo, skleidžiančio viltį ir džiaugsmą tamsiaisiais mėnesiais, kai saulė vos pasirodo, kūrimo meistrais. Natūralu, kad visi "Pilke Signatur" šviestuvai yra rankų darbo Suomijoje.