"Ragna": grindų lempa, kuri gali viską

vasario 17 d. 2024
"Ragna": grindų lempa, kuri gali viską
Kasdieniame gyvenime susiduriama su daugybe situacijų, kuriose reikia patenkinti daugybę poreikių skirtingu metu. Todėl labai svarbu, kad namuose esantys daiktai padėtų mums atlikti įvairias užduotis. Naujieji "Lindby" esamos Ragna grindų šviestuvų serijos papildymai yra puikus funkcionalaus dizaino pavyzdys, specialiai sukurtas visiems per dieną kylantiems poreikiams patenkinti. Tuo pačiu metu šviestuvas gali pasižymėti gražia išore, elegantiška estetika ir maloniu apšvietimo efektu, todėl turėsite gražų dizaino objektą, kuris papuoš interjerą tiek įjungtu, tiek išjungtu režimu.

Grakštus grindų lempos statumas primena žydinčią gėlę. Šviestuvas turi tvirtą pagrindą ir prie jo derantį rėmelį, kuris gali būti juodos ir nikelio spalvos. Viršutinę ansamblio dalį puošia apverstas stiklinis atspalvis, kurio paviršius atrodo kaip iš alabastro ir yra gražiai marmurinis. Tačiau tai ne vienintelis šviesos šaltinis: kaip ypatinga funkcija, "Ragna" taip pat turi papildomą suderinto dizaino šešėlį, sumontuotą rėmo viduryje.

Viršutinis gaubtas nukreiptas į viršų, todėl skleidžia gražią ir išsklaidytą šviesą, kuri sukuria harmoningą foninį apšvietimą ir sėkmingai papildo bendrą kambario apšvietimą. Vadinamasis "uplight" yra populiarus, nes šviesa atrodo daug švelnesnė nei žemyn nukreiptas apšvietimas ir sklinda toliau į kambarį. Apatinis gaubtas tvirtinamas prie rėmo ir gali būti naudojamas kaip skaitymo lempa, nes jame įrengtos dvi lanksčios jungtys, kad būtų galima reguliuoti gaubto padėtį ir taip keisti šviesos kryptį, tam tikslui lempa turi nedidelį strypą, kuriuo galima tiksliai reguliuoti.

Abiejuose šviesos šaltiniuose sumontuota energiją taupanti LED šviesa, juos galima valdyti atskirai, naudojant atskirus jungiklius. Jungikliuose taip pat yra pritemdymo funkcija, leidžianti tolygiai reguliuoti ryškumą. Visą gražią ir funkcionalią apšvietimo kolekciją rasite prie pat čia.