Funkcinis "Umage" estetiškos "Asteria" serijos papildymas: pasisveikinkite su "Asteria Plus

balandžio 4 d. 2024
Funkcinis "Umage" estetiškos "Asteria" serijos papildymas: pasisveikinkite su "Asteria Plus
Nuo tada, kai 2017 m. pirmą kartą dienos šviesą išvydo Søren Ravn Christensen pakabukų serija "Asteria", ši nuostabi šviestuvų kolekcija tapo puikiu unikalios danų dizainui būdingos estetikos pavyzdžiu: supaprastinta ir vientisa išvaizda, gryna, vientisa geometrija, išskirtinė spalvų kalba ir nedaug, bet labai svarbių detalių, suteikiančių dizainui savitumo ir charakterio. Naujuose "Asteria Plus" serijos šviestuvuose daugiau dėmesio skiriama šviestuvo funkcionalumui ir patogumui naudoti, nenusileidžiant vizualiniam dizainui.

Plus serijoje išlaikyta minimalistinė elegancija, būdinga kitiems Asteria serijos pakabinamiems šviestuvams. Šviestuvai turi tą patį lengvai atpažįstamą žalvarinį elementą atspalvio viršuje ir yra dviejų spalvų - juodos ir perlamutrinės baltos - variantų, kurie, kaip ir kiti serijos šviestuvai, pasižymi ypatinga matine išvaizda, kuri yra svarbi "Asteria" DNR dalis. Visuose "Asteria Plus" variantuose išsaugotas energiją taupantis LED šviesos šaltinis, kuris nukreipia šviesą žemyn į platų žemyn nukreiptą šviestuvą, kurio CRI vertė viršija 90, todėl patalpoje užtikrinamas tikslus spalvų perteikimas. Tačiau lempų funkcinės savybės buvo išplėstos keliose srityse: Šviestuvuose įrengtas reguliatoriaus jungiklis, kuris paslėptas gaubto viršuje, taip nesuardant racionalaus dizaino. Čia galima reguliuoti šviesos spalvinę temperatūrą. Reguliatorius turi tris nustatymus, kuriais galite keisti šviesos spalvą nuo šiltai baltos iki neutralios baltos, kad sukurtumėte idealų apšvietimą tiek darbui, tiek poilsiui. Be to, "Asteria Plus" pakabukai gali būti montuojami ir prie šviesos bėgių, todėl puikiai tinka bet kurioje vietoje, kur reikia reguliuoti šviesos padėtį patalpoje.

Visus "Asteria Plus" pakabučius galite pamatyti čia.

Jei norite derinti "Asteria Plus" su kitais "Asteria" serijos, kurią taip pat sudaro sieniniai, staliniai, grindų ir lubų šviestuvai, variantais, visą seriją galite rasti prie pat čia.