Praturtinkite savo kambarį, miegamąjį ar biurą tikra danų klasika. Peržiūrėkite nuostabius žalvario stalinius šviestuvus čia!

balandžio 1 d. 2024
Praturtinkite savo kambarį, miegamąjį ar biurą tikra danų klasika. Peržiūrėkite nuostabius žalvario stalinius šviestuvus čia!
"Warm Nordic" klasikinėje kolekcijoje "Classic" surinkta daug gražių 50-ųjų ir 60-ųjų metų danų interjero dizainerių kūrinių, kurie puikiai dera šiuolaikiniame interjere, nesvarbu, ar tai minimalistinis, klasikinis, ar madingas stilius. Daugelis būtent šio laikotarpio dizainų pasižymi nesenstančia išvaizda ir ekstravagantišku meistriškumu, kuris išsiskiria iš šiuolaikinių interjerų. Todėl klasikinis dizainas suteikia interjerui unikalumo, o derinant jį su šiuolaikiniu dizainu, namai įgauna asmeninį ir įtraukiantį stilių.

Vienas iš šio puikaus dizaino rago lyderių yra Svend Aage Holm-Sørensen, kuris, būdamas meno kalvis, puikiai suprato įvairių medžiagų galimybes ir žinojo, kaip jas perkurti. Šiandien Holm-Sørenseno, kaip dizainerio, stilius skirtas ne tik Šiaurės šalių rinkai, bet ir tarptautinė rinka domisi savita ir eksperimentine dizainerio raiška. Danijos dizainerių prekės ženklas "Warm Nordic" perleido keletą gražių Holm-Sørensen kūrinių. Visus juos galite rasti prie pat čia.

1952 m. Holm-Sørensenas sukūrė stalinių lempų seriją "Brass Top", kuri puikiai iliustruoja nuostabų danų dizaino gebėjimą derinti išradingumą ir paprastumą gražiuose kūriniuose, turinčiuose išskirtinai modernią, šiaurietišką išvaizdą ir kartu išlaikiusiuose visas elegantiškas klasikiniam stiliui būdingas savybes. To paties pavadinimo atspalvio gaubtas, derantis rėmelis ir sferinis elementas traukimo laido gale yra pagaminti iš tvirto žalvario, todėl šviestuvui suteikiama išskirtinai klasikinė išvaizda. Tačiau asimetriškas lakuoto metalo gaubtas ir akį traukiantis pagrindo dizainas lemputę paverčia įdomia akį traukiančia ir unikalia asmenybe. Abažūras taip pat turi būdingų šviesos skylučių palei kraštą, kurios suteikia papildomą apšvietimo efekto dimensiją ir sukuria šios šviestuvų kolekcijos vizitinę kortelę. Visus nuostabaus dizaino šviestuvo spalvinius variantus galite rasti kur..