Naujoji "Markslöjd" nešiojamųjų gaminių serija tinka visoms patalpoms ir visoms progoms

kovo 14 d. 2024
Naujoji "Markslöjd" nešiojamųjų gaminių serija tinka visoms patalpoms ir visoms progoms
Švedų apšvietimo gamintojas "Markslöjd" yra žinomas ir pripažintas dėl to, kad savo nesenstančią skandinaviško dizaino estetiką derina su aukšta kokybe ir pažangiomis technologijomis, kad užtikrintų optimalų apšvietimą, kuris džiugina ir teikia naudą kiekvieną dieną. Dar vienas "Markslöjd" patirties derinant formą ir funkciją pavyzdys - naujoji "Filo" stalinių lempų serija, kurią sudaro kelių gražių spalvų variantų nešiojamieji šviestuvai. Visi šviestuvai yra vienspalviai, išlaikytas neutralus spalvų tonas, kuris gražiai pabrėžia jų modernią ir minimalistinę išraišką. Formos taip pat pasižymi gražiu paprastumu: apvalus pagrindas, plonas vamzdinis rėmas ir cilindro formos gaubtas, kurio skersmuo lygiai toks pat kaip pagrindo. Dėl to šviestuvas įgauna aptakų, stilingą profilį, kuris ypač tinka skandinaviško ir šiaurietiško stiliaus interjeruose.

Kadangi "Filo" yra belaidžio ryšio, šviestuvą galite pasiimti su savimi, todėl jo praktišku apšvietimu vienu metu galėsite mėgautis keliuose kambariuose. Šviestuvas turi IP44 atsparumo klasę, todėl jį galima naudoti ir patalpose, ir lauke. Todėl "Filo" galima lengvai išsinešti į terasą, balkoną ar iškylą. Prie lempos pridedamas USB-C laidas, kuriuo galima įkrauti įmontuotą bateriją, maitinančią integruotą LED modulį. Kai šviestuvas įjungtas, šviesa visų pirma šviečia žemyn tiesiogine žemyn nukreipta šviesa. Tačiau, kadangi gaubto viršus padengtas matine plokštele, šviesa taip pat sklinda į viršų minkšta šviesa, kuri gražiai papildo pagrindinį apšvietimą.

Šviestuvas valdomas lietimui jautriu mygtuku, esančiu gaubto viršuje. Jis taip pat turi pritemdymo funkciją, kuri leidžia reguliuoti ir pritaikyti ryškumą, kad apšvietimas atitiktų visus jūsų poreikius. Po septynių valandų įkrovimo akumuliatorius yra pilnas ir gali šviesti aštuonias valandas, esant didžiausiam ryškumo nustatymui, ir dar ilgiau, esant silpnesniam nustatymui.

Visą praktiškų nešiojamųjų prietaisų seriją rasite čia.