Naujos "LOOM Design" belaidžio apšvietimo kolekcijos suteikia daugiau lankstumo ir autonomijos apšvietimui

kovo 11 d. 2024
Naujos "LOOM Design" belaidžio apšvietimo kolekcijos suteikia daugiau lankstumo ir autonomijos apšvietimui
Stilingas paprastumas ir funkcionalus dizainas - būtent tuo pasižymi visi "Lampefeber" priklausančio prekės ženklo "LOOM Design", kuris jau daugiau kaip 30 metų importuoja ir parduoda dizainerių šviestuvus visoje Skandinavijoje - tiek privatiems, tiek verslo klientams, kūriniai. Ryškus "LOOM Design" patirties derinant formos paprastumą ir funkcijų universalumą pavyzdys - dvi naujos šviestuvų kolekcijos Sia ir Modi Micro Portable Table Lamp. Abiejų kolekcijų šviestuvai yra belaidžio ryšio, juose įmontuotas LED šviesos šaltinis ir įkraunama baterija, todėl jie neapsiriboja vienu kambariu, o gali būti pernešami ir naudojami bet kurioje namų vietoje ar net imami į kelionę. Tiek "Sia", tiek "Modi" pasižymi gražiu paprastumu: jų dizainas yra minimalistinis, o spalvos subtilios, todėl jas lengva pritaikyti įvairiuose interjeruose. Abiejuose šviestuvuose taip pat įmontuota ryškumo reguliavimo funkcija, leidžianti reguliuoti ir pritaikyti ryškumą, todėl jie gali užtikrinti tinkamą apšvietimą įvairiems tikslams ir progoms bet kuriuo paros metu.

Sia click prožektorius galima derinti su keliais skirtingais pagrindais ir sukurti savo stalo, grindų ar sieninį šviestuvą. Taškinis šviestuvas prie pagrindo prijungiamas magnetu, todėl jį lengva pritvirtinti ir nuimti. Prožektoriai ir skirtingi pagrindai dera pagal spalvą ir stilių. Taip sukuriamas puikus pagrindas lanksčiam ir universaliam jūsų interjero apšvietimui. Visą "Sia" asortimentą rasite čia.

Modi pasižymi stulbinamai aukšta apsaugos klase (IP65), todėl tinka naudoti lauke. Šviestuvą galima įkrauti tiek per USB įkroviklio kištuką, tiek per įkrovimo stotelę, kuri leidžia vienu metu įkrauti kelis šviestuvus. Įkrovikliai parduodami atskirai. Visą asortimentą ir atsargines dalis rasite čia.