Įneškite šviesos ir džiaugsmo į vaikų kambarį su naujais mielais gyvūnų šviestuvais iš "First Light" ir "Bundle of Light" serijų iš "Mr. Maria".

kovo 4 d. 2024
Įneškite šviesos ir džiaugsmo į vaikų kambarį su naujais mielais gyvūnų šviestuvais iš "First Light" ir "Bundle of Light" serijų iš "Mr. Maria".
Olandų "Mr. Maria" stalo lempų serijos "Pirma šviesa" ir "Šviesos pluoštas" - tai žavi kolekcionuojamų daiktų serija, kuriai būdinga nuosekli dizaino koncepcija: visos lempos yra mielų gyvūnėlių, kurie galėtų būti tiesiai iš paveikslėlių knygos, formos. Šios lempos yra specialiai sukurtos vaikų kambariui, tačiau jos taip pat lengvai ras vietą svetainėje ir bet kurio dizainą mėgstančio kolekcininko namuose. Dabar šios dvi serijos papildytos dar daugiau žavių lempučių, įskaitant dramblio ir beždžionės lemputes bei tris skirtingas dinozaurų lemputes iš serijos "First Light".

Kiekvienam šviestuvui būdinga kompaktiška forma iš minkšto, BPA neturinčio, vaikams atsparaus silikono, kuris suteikia dizainui malonų lytėjimo elementą ir kartu apsaugo šviestuvus nuo pažeidimų, jei jie nukristų ant grindų. Išskirtinės detalės, atskleidžiančios kiekvieno šviestuvo individualumą, įkomponuotos į bendrą formą ir įtikina paprastomis, bet kruopščiai parinktomis detalėmis.

Bundle of Light turi baterijomis maitinamą LED šviesos šaltinį, kuris įsijungęs išsijungia po 15 minučių, todėl šis šviestuvas puikiai tinka vaikų kambariui vakare. Visą "Bundle of Light" seriją rasite čia.

Šviestuvas "First Light" taip pat maitinamas iš akumuliatoriaus, tačiau jį galima įkrauti per pridedamą USB-C jungtį. Šviesos intensyvumą galima reguliuoti šešiais nustatymais, priklausomai nuo to, kokio ryškumo šviesos norite. Priklausomai nuo pasirinkto nustatymo, tarp įkrovimų šviesa gali šviesti nuo 8 iki 120 valandų. Visą "First Light" seriją galite rasti Visą "First Light" kolekciją rasite čia.