Trys gražūs "Jamilla" rotango pakabukai iš "Bloomingville

vasario 29 d. 2024
Trys gražūs "Jamilla" rotango pakabukai iš "Bloomingville
Naujoji Jamilla pakabukų serija pasižymi visomis tikro kokybiško dizaino savybėmis. Seriją sudaro trys pakabukai, kurių kiekvienas turi savo individualų dizainą, tačiau visi pasižymi tuo pačiu gražiu natūraliu dizainu. Šešėlis pagamintas iš rotango, kuris dažniausiai žinomas iš sodo baldų, krepšių, kėdžių ir pan. Šiuo atveju dizainerių prekės ženklas "Bloomingville", kaip visada, kūrybiškai pažvelgė į interjero dizainą ir gražią medžiagą perkėlė į šviestuvo terpę. Todėl galite derinti "Jamilla" pakabinamą šviestuvą su kitais rotango baldais ar dekoratyviniais elementais ir sukurti gražią organiško dizaino koncepciją savo interjere.

Organiškumas yra pagrindinis žodis, kai kalbama apie jaukios ir patogios svetainės atmosferos sukūrimą, kad jaustumėtės kaip namie. Natūrali medžiaga ir pintos struktūros rotango atspalviai padeda sukurti atpalaiduojančią atmosferą, o dėl šilto rudo paviršiaus šviestuvą lengva pritaikyti įvairiose interjero dizaino ir stiliaus koncepcijose. Tačiau lempa ypač tinka bohemiško stiliaus interjerams, kuriuose pirmenybė teikiama natūralioms medžiagoms.

Šviestuvas yra trijų skirtingų dydžių. Kiekvienas variantas pasižymi individualia forma, tačiau visiems šviestuvams būdingos švelnios kreivės ir tūrinės formos. Abažūras apačioje yra atviras, todėl šviesa gali skverbtis į tiesioginę žemyn nukreiptą šviesą. Kartu šviesa gali sklisti ir per pintą struktūrą, todėl iš visų pusių užtikrinamas netiesioginis apšvietimas. Dėl tokio tiesioginės ir netiesioginės šviesos derinio "Jamilla" tinka virš stalų ir kaip foninis apšvietimas kambaryje. Dėl švelnios ir malonios šviesos kokybės "Jamilla" galima naudoti svetainės kampe, žiemos sode ir miegamajame.

Visą "Jamilla" seriją rasite čia