Pagerinkite savo interjerą gražiais "Muuto" serijos "Strand" modeliais - dabar tai stalinis šviestuvas!

vasario 26 d. 2024
Pagerinkite savo interjerą gražiais "Muuto" serijos "Strand" modeliais - dabar tai stalinis šviestuvas!
Kolekcijos "Strand" pakabinamuose šviestuvuose puikiai suderintas lengvumas ir svoris. Grakščią, plūduriuojančią išvaizdą, suteikiančią šviestuvams išskirtinę išvaizdą, kurią lemia gražus baltas paviršius, tūrinis dizainas ir nematomi pakabuko laidai, elegantiškai atsveria jų stulpo formos struktūra. Tačiau dabar šį estetišką pakabuką galima įsigyti ir kaip tokio pat gražaus dizaino stalinį šviestuvą.

Šio nuostabaus kūrinio sumanytojas, dizaineris Benjaminas Hubertas, į šviestuvo dizainą sąmoningai įtraukė asociacijas su dangaus debesimis. Abažūrą sudarantis plonas, patvarus audeklinis popierius tvirtai ištemptas ant plieninio karkaso su plonais statramsčiais, taip sukuriama sudėtinga ir apgalvota struktūra, kuri apgaubia šviesos šaltinį ir kartu veikia kaip sklaidytuvas. Skaidri išvaizda leidžia šviesai efektyviai skverbtis pro atspalvio medžiagą, filtruoja ją ir sukuria šiltą, malonų ir, svarbiausia, vientisą vaizdą. "Stalo lempa "Strand" yra išties taktilinis ir funkcionalus šviesos šaltinis, švelniai apšviečiantis visą korpusą ir praturtinantis bet kokią erdvę apetitą keliančiu skulptūriškumu".

Šviestuvo funkcionalumą atspindi ne tik jo universali šviesos kokybė, tinkanti beveik bet kuriai patalpai, bet ir integruota šviesos pritemdymo funkcija, leidžianti reguliuoti ryškumą pagal savo poreikius ir pageidavimus, užtikrinant tinkamą apšvietimą bet kokiai progai.

Stalo šviestuvą "Strand" taip pat galima rinktis kaip pakabinamą šviestuvą, kurio yra kelios skirtingos versijos. Graži pusiausvyra tarp lengvumo ir sunkumo, struktūra, medžiagų pasirinkimas, spalva ir visa dizaino koncepcija kartojasi visuose serijos šviestuvuose, todėl juos galima lengvai derinti ir taip sukurti stilingą ir nuoseklią kambario apšvietimo išraišką.

Peržiūrėkite stalinį šviestuvą ir likusią nuostabios kolekcijos dalį čia.