Dar vienas nuostabus Wernerio Pantono estetiškos serijos "Globe" papildymas - dabar galima įsigyti mini versiją.

sausio 5 d. 2024
Dar vienas nuostabus Wernerio Pantono estetiškos serijos "Globe" papildymas - dabar galima įsigyti mini versiją.
Nuo pat 1969 m., kai buvo suprojektuotas ir sukurtas, Globen yra vienas svarbiausių Danijos dizaino pasiekimų. Projektuodamas "Globen", Pantonas siekė sukurti šviestuvą, kuris pritrauktų dėmesį ir suvienodintų patalpą, nesvarbu, ar jis būtų pastatytas vienas, ar grupėje. Rezultatas - neįtikėtinai universalus šviestuvas, pasižymintis aiškia ir išsamia kalba, paprastu dizainu ir detalia apdaila, tinkantis daugybei erdvių.

28 cm skersmens VP Globe 28 Alu yra mažiausias "Globe" serijos šviestuvas. Šis pakabinamas šviestuvas yra gražus atskiras elementas, tačiau jį galima lengvai derinti su kitais "Globe" šviestuvais, kurių yra įvairių dizainų, dydžių, spalvų ir medžiagų. Taip sukuriama įdomi skirtingų dydžių ir derančių dizainų sąveika.

Dekoratyvinio pakabuko pavadinimas kilęs iš būdingos "Globe" formos, kuri šioje versijoje pagaminta iš krištolinio akrilo su penkiais vidiniais atšvaitais, kabančiais ant trijų plieninių grandinių. Skaidraus ir poliruoto aliuminio spalvų paletę papildo gražūs ir matomi raudonos ir mėlynos spalvos atspalviai. Įjungus šviestuvą, jis šviečia ir atsispindi nuo aliuminio reflektorių, sukurdamas netiesioginę šviesą, kuri švelniai sklaidosi ir neakina kambario.

Pakabinamą šviestuvą "VP Globe 28 Alu" ir visus kitus gražius "Globe" serijos "Verner Panton" sprendimus rasite čia.