Šį kultinį šviestuvą dabar galima įsigyti spalvotą su fantastiškais naujais Vernerio Pantono "Wire" serijos papildymais.

gruodžio 13 d. 2023
Šį kultinį šviestuvą dabar galima įsigyti spalvotą su fantastiškais naujais Vernerio Pantono "Wire" serijos papildymais.
Nuo pat serijos "Wire" pasirodymo 1971 m. ši graži šviestuvų serija laikoma puikiu daniško dizaino pavyzdžiu. Šią seriją sukūrė danų dizaino ikona ir nacionalinis herojus Verneris Pantonas, garsėjantis apgalvotais švarių linijų ir švelnių liejamų raštų dizainais. Pantonas specializavosi plastiko, kaip medijos, naudojime, kurdamas ryškias ir gyvybingas formas, dažnai ekstravagantiškų spalvų, kurios buvo būdingos jo nepakartojamam XX a. septintojo dešimtmečio stiliui.

Šiandien "Wire" serijos grindų ir stalo šviestuvai yra ekstravagantiškų spalvų, kurios dar labiau išryškina ir taip puikų dizainą.

Paprastumas ir paprastumas tobulai dera

Būtent tobulas paprastumo ir sudėtingumo, lengvumo ir gylio derinys suteikia "Wire" išskirtinumo. Pagrindą sudaro chromuotos vielos karkasas, suteikęs serijai pavadinimą, ir spalvotas plastikinis atspalvis su švelniomis ištisinėmis kreivėmis, dengiančiomis šviesos šaltinį. Kartu jie sudaro dekoratyvią išraišką, kurioje dera šviesa, pramoniniai elementai ir sodrūs neutralūs atspalviai. Todėl grindų ir staliniai šviestuvai puikiai tinka ir pavieniui, ir kartu.

Įmantrus dizainas, užtikrinantis aukštos kokybės apšvietimo efektą

Šviesa, paslėpta po gaubtu, niekada neakina. Pagrindą supa metalinis reflektorius, kurio apdaila tokia pat chromuota kaip ir pagrindo, todėl šviesa nukreipiama į viršų ir į išorę per plastikinį gaubtą, sukuriant gražų netiesioginį apšvietimą. Šios serijos spalvoti atspalviai išryškina spalvą ir šviestuvui suteikia ryškų charakterį, kai jis šviečia. Tokio tipo netiesioginis apšvietimas idealiai tinka kaip fonas, papildantis likusią kambario dalį.

Visą "Verner Panton Wire" asortimentą galite peržiūrėti čia.