Puikus apšvietimas su "101 Copenhagen" dizaino šviestuvu "Ghost

lapkričio 29 d. 2023
Puikus apšvietimas su "101 Copenhagen" dizaino šviestuvu "Ghost
Danijos dizaino prekės ženklas 101 Copenhagen į savo naująją kolekciją įtraukė daug gražių apšvietimo ir interjero dizaino elementų, vienas iš jų - hipnotizuojančiai modernus šviestuvas Ghost. Šis šviestuvas idealiai tinka tiems, kurie mėgsta modernų minimalizmą ir turi polinkį į abstraktų meną. Dėl naujoviškos apšvietimo technologijos, paprastos išvaizdos ir išraiškingo paprastumo šviestuvas "Ghost" tinka visiems moderniems kambariams ir interjerams.

Šviestuvą "Ghost", kaip ir visą kolekciją, sukūrė danų dizainerių duetas Christian Sofus Hansen ir Tommy Hildal, kurie yra ir pagrindiniai "101 Copenhagen" dizaineriai. Prieš pradėdamas interjero dizainerio karjerą, Tommy Hildal sukaupė ilgametę patirtį mados pramonėje. Jo kūrybos pagrindas - domėjimasis medžiagomis ir procesu, kurio metu jos tampa meno kūriniais, o tai atsispindi visuose apgalvotuose Hildalo projektuose. Christianas Sofusas Hansenas studijavo architektūrą ir dizainą Danijos karališkojoje dailės akademijoje ir yra tradicinio dizaino derinimo su šiuolaikinėmis technologijomis ir gamybos metodais ekspertas. Nuo 2015 m. šie du dizaino genijai vienas šalia kito dirba prie daugybės įspūdingų interjero dizaino projektų. Kitų Christian Sofus Hansen ir Tommy Hildahl dizainų galite rasti čia.

Įspūdingas grafinis šviestuvo "Ghost" dizainas paremtas minimalizmo menu, sujungiant apšvietimą ir skulptūrą į įspūdingą dizainą, pasižymintį novatoriškumu. Vietoj įprastų šviestuvų gaubtų ir šviesos šaltinių "Ghost" yra įspūdingas šviestuvas su abstrakčiu, susuktu raštu, kuris sudaro visą šviestuvo galvutę. Jį sudaro baltas akrilo vamzdis, už kurio yra LED šviesos šaltinis, įjungus šviestuvą apšviečiantis visą konstrukciją. Naujovišką šviestuvą galima įsigyti dviejų skirtingų dydžių, kurių kiekvienas turi savo hipnotizuojantį šviesos raštą.

Daugiau čia