Unikalus ir dekoratyvus švediškas dizainas - "Lampemesteren" sveikina "Globen Lighting" svetainėje!

spalio 20 d. 2022
Unikalus ir dekoratyvus švediškas dizainas - "Lampemesteren" sveikina "Globen Lighting" svetainėje!
Džiaugiamės galėdami į kolekciją įtraukti "Globen Lighting" šviestuvus su visais jų praktiškais, nuostabiais įvairių stilių dizainais, todėl kiekvienas ras kažką sau.

Šį švedų apšvietimo prekės ženklą 1983 m. įkūrė Andersas Hallas ir Anne Charlotte Hall, atsitiktinai susipažinę su apšvietimo pramone. Viskas prasidėjo 1972 m., kai Andersui Hallui reikėjo sugalvoti, kaip alternatyviai, jau nekalbant apie kūrybiškumą, panaudoti 5 000 papildomų plastikinių sūrio lėkščių dangtelių, kuriuos jo dėdė pardavė bankrutavusiai įmonei. Andersas Hallas šiek tiek pagalvojo ir galiausiai dangtelių viršuje išgręžė 42 mm skylę, apačioje priklijavo skraistes, o viršuje pritvirtino kištuką - ir štai taip gimė pirmasis jo šviestuvas, kuriam buvo suteiktas pavadinimas "Stina". Netrukus po šio lubinio šviestuvo atsirado stalinis šviestuvas, kurį sudarė du plastikiniai dangteliai, pritvirtinti prie pagrindo. Šią lemputę pavadino Bullen ir dabar ją galima rasti labdaros ir vintažinėse parduotuvėse. Šie du šviestuvai tapo viso gyvenimo aistros apšvietimui pradžia, jau nekalbant apie išskirtinių gaminių asortimentą, įskaitant stalinius, lubinius, sieninius, grindų, pakabinamus, vaikiškus ir lauko šviestuvus, garantuotai papildysiančius bet kokio stiliaus interjerą.

Šiuo metu "Globen Lighting" dirba jau antra karta - Alexanderis Hallas yra generalinis direktorius ir 14 kitų darbuotojų, o prekės ženklo būstinė įsikūrusi Svenljungoje. Bendradarbiaudama su išorės dizaineriais ir savo komanda, "Globen Lighting" kuria įvairialypį unikalių ir estetiškų dizainų, kurie yra kolektyvinio modernaus, įdomaus ir išradingo stiliaus rezultatas, todėl tikrai rasite šviestuvą, puikiai atitinkantį jūsų poreikius ir stilių!

Visą "Globen Lighting" gaminių asortimentą rasite čia