Nauji klasikinio dizaino "Anglepoise" ir "Paul Smith" architektūriniai šviestuvai - rasite čia

spalio 24 d. 2022
Nauji klasikinio dizaino "Anglepoise" ir "Paul Smith" architektūriniai šviestuvai - rasite čia
Jei ieškote klasikinio architekto šviestuvo dizaino visam namui, turime puikių naujienų! 2022 m. britų dizainerių prekės ženklas Anglepoise papildė jau ir taip įvairią bei įspūdingą Type 75™ kolekciją nuostabiais naujais leidiniais.

Britų dizaineris Paulas Smithas sukūrė Type 75™ dizainą, kuris yra šiuolaikiška ikoninės stalinės lempos Original 1227, sukurtos inžinieriaus George'o Carwardine'o 1932 m. ir žyminčios Anglepoise pradžią, versija. Paulas Smithas yra vienas žymiausių Anglijos dizainerių, dažnai garsėjantis savo kūrybine estetika, kurioje dera tradicijos ir modernumas, o jo "klasikos su posūkiu" filosofija, ypač nuo 7-ojo dešimtmečio, tapo vienu iš pagrindinių "Anglepoise" principų. Tai aiškiai atsispindi Type 75™ šviestuvuose!

Type 75™ - tai klasikinio architekto dizaino šviestuvas, kuris gaminamas kaip įvairių spalvinių atspalvių grindų, stalinis, mini stalinis ir sieninis šviestuvas. Naujieji Type 75™ šviestuvai, įskaitant mini stalines lempas, grindų lempas ir stalinius šviestuvus, pasižymi tokiu pat klasikiniu dizainu kaip ir visa likusi kolekcija. Naujieji šviestuvai išsiskiria iš senesnių modelių, nes yra ne spalvotos, o monochrominės išraiškos. 5-ojo leidimo modeliai yra gražaus juodo atspalvio, o 6-ojo leidimo versijos pasižymi nuostabia balta spalva. Abu modelius puošia laukiamas Paul Smith "posūkis" - unikali ir kultinė visų vaivorykštės spalvų "Artist Stripe" juosta, besidriekianti per visą rankos ilgį. Šie naujieji modeliai yra pirmieji Anglepoise kolekcijos modeliai, kuriuose yra šis posūkis.

Naujuosius 75™ tipo šviestuvus galite statyti įvairiose namų vietose: ant stalo, biure, knygų lentynoje, prie sofos ar ant palangės. Nesvarbu, kokį šio kultinio dizaino šviestuvo modelį ir vietą pasirinksite, jums garantuojamas nesenstantis, ikoniškas ir klasikinis šviestuvas, kuris yra tiek pat dekoratyvus, kiek ir praktiškas.

Visus naujuosius "Anglepoise" 75™ tipo "Paul Smith" šviestuvus rasite čia.