Prisgaranti LT

Kainos garantija

KAINOS GARANTIJA
Svetainėje Lampemesteren.lt stengiamės užtikrinti, kad už kiekvieną mūsų asortimente esantį daiktą mokėtumėte geriausią kainą.

Siekiant užtikrinti sąžiningą kainų palyginimą, prieš kreipdamiesi į mus, suderinta kaina turi atitikti šiuos paprastus reikalavimus:
  • Prekė platformoje „Lampemesteren“ turi būti pažymėta kainos garantijos piktograma.
  • Prekė turi būti sandėlyje ir (arba) turi būti prieinama parduotuvėje, su kuria deriname.
  • Kainos garantija taikoma tik prekėms, kurioms taikomos Danijos PVM, muitų, garantijų ir vartotojų apsaugos taisyklės.
  • Privalote pateikti rastos kainos įrodymus. Tai gali būti nuoroda, fizinio skelbimo nuotrauka ar pan. (Pasiliekame teisę atmesti medžiagą, kurią galima redaguoti ir (arba) koreguoti, pavyzdžiui, elektroninius laiškus arba, pavyzdžiui, žodinius pasiūlymus).
  • Į prekes, kurias perkate iš Lampemesteren.lt, įskaičiuotas pristatymas ir šviesos šaltiniai, todėl visada nurodome prekės kainą be pristatymo ir šviesos šaltinių, jei už juos mokama atskirai.
  • Mūsų kaina atitiks pasiūlymą, kurį radote kitoje parduotuvėje. Jei pagal šį pasiūlymą prekę reikia atsiimti, mūsų kaina atitiks kainą su atsiėmimu, o jei prekė pristatoma, mūsų kaina atitiks kainą su pristatymu.
  • Kainos garantija taikoma prekėms, kurias galima įsigyti, todėl netaikoma laukiantiems pasiūlymams, bendro pirkimo ir (arba) paketiniams pasiūlymams ir (arba) pasiūlymams su ribotu kiekiu ir (arba) laiku, 1 vnt. vienam klientui ir pan. Kainos garantija netaikoma pasiūlymams, kuriais pasinaudoti gali tik klubo nariai, pavyzdžiui, apsipirkimo asociacijoje, arba bet kokios formos mokėjimo, kad būtų galima pasinaudoti pasiūlymu.
  • Kainos atitikimo garantijos negalima derinti su kitomis nuolaidomis.
  • Kainas deriname tik su tomis internetinėmis parduotuvėmis, kurios yra įgalioti atitinkamo prekės ženklo mažmenininkai.
  • Suderiname tik tuos puslapius, kurių URL nurodytas tas pats šalies kodas (.lt).


PASTABA

Pasiliekame teisę bandyti įsigyti prekes, kad įsitikintume, jog laikomasi visų pirmiau minėtų taisyklių.

Jei per 7 dienas nuo išsiuntimo pagal pirmiau nurodytus kriterijus prekę rasite pigiau, galite susigrąžinti pinigus.

Tiesiog susisiekite su „Lampmeister“ klientų aptarnavimo skyriumi ir mes tai suorganizuosime.

Susisiekite su mumis el. pašto adresu info@lampemesteren.lt arba telefonu +371 66 155 208 darbo dienomis nuo 8.30 iki 16.00 val., arba naudodamiesi pokalbių funkcija. Užklausas galime nagrinėti tik anglų kalba.