Stilinga dizaino klasika naujose, praktiškose lauko versijose - susipažinkite su GUBI lauko pakabinamu ir grindų šviestuvu Satellite čia!

rugpjūčio 16 d. 2023
Stilinga dizaino klasika naujose, praktiškose lauko versijose - susipažinkite su GUBI lauko pakabinamu ir grindų šviestuvu Satellite čia!
Nuo tada, kai 1953 m. dienos šviesą išvydo "Satellite" serija, šis ypatingas šviestuvas žinomas ir mėgstamas dizaino pasaulyje. Šio nuostabaus kūrinio sumanytojas - prancūzų ir vengrų dizaineris Mathieu Matégotas, kuris išrado visiškai naują gamybos technologiją, kad šviestuvui būtų suteiktas būdingas rigitulle atspalvis, puošiantis visus "Satellite" serijos šviestuvus. Rigitulle technikai būdingas perforuotas raštas ir popieriaus plonumo struktūra, leidžianti metalą lenkti į meniškas formas, todėl jis įgauna pūkuotą, tiulį primenančią išvaizdą. Todėl subtiliai atrodantis, bet tvirtas rigitulle kartu su būdingomis pailgomis ir apvaliomis formomis sukuria įspūdį, kad "Satellite" šviestuvas plūduriuoja erdvėje tarsi cepelinas. Šį dizainą papildo asimetriškas trikampio formos išorinis gaubtas, kuris tarsi kepurė užsideda ant lempos viršaus, todėl bendras rezultatas - skulptūriškas ir į formą orientuotas aukštos estetinės vertės dizaino šviestuvas.

Visą "Satellite" seriją rasite čia

Su naujaisiais "Satellite" serijos papildymais gražiu dizainu galima mėgautis ir lauko erdvėse. Visi šviestuvai, tarp kurių yra kelių dydžių ir spalvų variantų grindų ir pakabinami šviestuvai, turi IP65 klasę, kuri apsaugo juos nuo vėjo ir oro sąlygų poveikio. Dėl to jie idealiai tinka montuoti dengtoje terasoje ar balkone ir mėgautis ilgais vasaros vakarais.

Šviestuvai taip pat puikiai tinka naudoti lauke, nes dėl tvarkingo skylučių rašto rigitulle gaubte šviesos šaltinio viduje esanti šviesa skverbiasi minkštu švytėjimu aplink visą šviestuvą. Kartu jis ekranuoja šviesą, kad ji neakintų, o švelniai ir maloniai šviestų į aplinką. Su "Satellite" gaunate tai, kas geriausia iš abiejų pasaulių - tiesioginį apšvietimą, neakinantį akinančiu švytėjimu.

Visus "Satellite" serijos lauko šviestuvus rasite čia