Modernus apšvietimas modernioms erdvėms su "Lindby" LED lubų šviestuvu "Tarja

sausio 24 d. 2024
Modernus apšvietimas modernioms erdvėms su "Lindby" LED lubų šviestuvu "Tarja
XX ir XXI amžiuje įvyko perversmas apšvietimo srityje, todėl šiandien turime priemonių ir technologijų, leidžiančių sukurti efektyvų apšvietimą, kuris optimaliai naudoja energiją ir sukuria puikias apšvietimo sąlygas tiek patalpose, tiek lauke. Apšvietimo milžinė Lindby yra viena iš bendrovių, kuri stengiasi kuo geriau išnaudoti šiuolaikines apšvietimo technologijas, kad sukurtų gražius šviestuvų dizainus, pasižyminčius dideliu funkcionalumu. Protingas šviestuvų interjeras natūraliai įvilktas į švarius, aiškius ir griežtus dizainus, kurie taip pat yra universalios formos ir spalvos, todėl jie gali lengvai pritapti bet kur, nepriklausomai nuo esamos interjero dizaino koncepcijos.

Dabar "Lindby" tai padarė dar kartą ir sukūrė šviestuvą, kuris dėl savo tvirto šviestuvo, lankstaus dizaino, universalios išvaizdos ir gražaus apšvietimo bus laukiamas priedas bet kurioje interjero patalpoje. Tarja LED lubinis šviestuvas pasižymi minimalistine estetika ir neutralia spalvine gama, kuri ras savo vietą ne tik privačiuose namuose, bet ir komerciniuose bei visuomeniniuose pastatuose ar verslo patalpose. Šviestuvas yra dviejų gražių versijų: viena su kvadratine, kita - su apskrita galvute. Abu šviestuvai sudaryti iš satininio akrilo dangčio ir metalinio rėmo su matinio chromo apdaila. Tiek rėmas, tiek dangtelis dera pagal formą ir taip pabrėžia vienas kitą.

Šviestuvą "Tarja" galima montuoti ir ant lubų, ir ant sienos, todėl galėsite laisvai pritaikyti jį kambaryje pagal savo poreikius ir pageidavimus. Tarja turi IP44 apsaugos klasę, todėl tinka montuoti ir drėgnose patalpose. Šviesos šaltinis - šviestuvo išorėje įmontuotas šviesos diodas. Kadangi LED šviesa dėl efektyvios energijos konversijos paprastai būna gana ryški, šviesos šaltinis apsaugotas satinuotu baltu akrilo dangteliu, kurio matinis paviršius išlygina šviesą, kad ji atrodytų maloniai ir tolygiai.

Abiejų variantų gražiąją lempą galite pamatyti čia!