DIDŽIAUSIOS NAUJIENOS! Trys parduotuvėje esantys gaminiai nominuoti BO BEDRE ir "Bolig Magazine" 2024 m. dizaino favoritų rinkimuose

kovo 30 d. 2024
DIDŽIAUSIOS NAUJIENOS! Trys parduotuvėje esantys gaminiai nominuoti BO BEDRE ir "Bolig Magazine" 2024 m. dizaino favoritų rinkimuose
Su dideliu pasididžiavimu galime pranešti, kad trys mūsų parduotuvės gaminiai nominuoti žurnalo BO BEDRE ir "Bolig Magazine" konkurse "Dizaino favoritai 2024". "Design Favorites" - tai Danijos interjero dizaino apdovanojimas, kuriuo pagerbiami geriausi namų aksesuarai.

BO BEDRE ir "Bolig Magazine's Design Favorites" dėmesio centre yra dizainas visose BO BEDRE ir "Bolig Magazine" plačios visatos ir platformų kategorijose. Šioje išskirtinėje namų ir interjero visatoje per įdomų atrankos procesą pagerbiami geriausi namų aksesuarai. Nugalėtojus renka ne tik ekspertų komisija, bet ir patys skaitytojai balsuodami.

Žiuri sudaro žurnalo "Bolig Magasinet" vyriausioji redaktorė Helle Blok, žurnalo "Bolig Magasinet" stilistė Julie Löwenstein ir žurnalo "BO BEDRE" vyriausiasis redaktorius Erikas Rimmeris, kurie skirtingose kategorijose nominavo išskirtiniausius modelius. Tačiau galutinį žodį taria skaitytojai, kurie nusprendžia, kurie gaminiai nusipelnė pergalės.

Vertinimo komisija kruopščiai nustatė ir atrinko kategorijas, kad jos atspindėtų Danijos interjero ir dizaino įvairovę. Balsuodami už savo favoritus taip pat turite galimybę laimėti dovanų korteles, kurių bendra vertė - 25 000 Danijos kronų, todėl turėsite galimybę atnaujinti savo namus, įkvėpti geriausių Skandinavijos architektūros, dizaino ir interjero kūrėjų.

Namų aksesuarų kategorijose yra daugybė skirtingų kategorijų, o tarp nominantų galime pristatyti Pearl Wall Lamp Chrome sieninių šviestuvų kategorijoje, Infinite stalinė lempa juoda kategorijoje stalinės lempos ir Mist Portable Table Lamp Black kategorijoje nešiojamosios lempos. Visi trys gaminiai yra danų prekės ženklo NOLA, kuris specializuojasi skandinaviško dizaino tradicijomis paremtų apšvietimo gaminių gamyboje, daugiausia dėmesio skirdamas paprastumui, funkcionalumui ir estetikai, gaminiai. BO BEDRE ir žurnalo "Bolig Magazine" konkursas "Dizaino favoritai" - tai daniškų namų aksesuarų įvairovės ir kokybės šventė, o nugalėtojai atstovauja geriausiems iš geriausių šiuolaikinio dizaino pavyzdžių.