"Louis Poulsen" švenčia 150-ąsias metines, pristatydamas unikalią specialią kolekciją!

kovo 8 d. 2024
"Louis Poulsen" švenčia 150-ąsias metines, pristatydamas unikalią specialią kolekciją!
Džiaugiamės galėdami pranešti apie naujausius išskirtinius "Louis Poulsen" įspūdingos unikalaus dizaino ikonų kolekcijos papildymus. Dizaino namų 150-ųjų metinių proga jie išleido keturis naujus specialius visame pasaulyje žinomų klasikinių gaminių iš savo asortimento leidimus.

Jubiliejinę kolekciją sudaro PH artišoko dydžio pakabukas Ø480 ir Ø600 ir PH 5 pakabukas by Poul Henningsen ir AJ mini stalinis šviestuvas by Arne Jacobsen.

Visos jubiliejinės versijos yra nuostabaus matinės baltos ir blyškiai rožinės spalvų derinio, kurį nuostabiai papildo unikalios poliruoto žalvario detalės, laikui bėgant įgaunančios gražią patiną, suteikiančią šviestuvams unikalumo. Be to, šilti metalo atspalviai jūsų namų interjerui suteikia gražaus vintažinio atspalvio, kuris taip pat padidina šviestuvų estetinę vertę jūsų interjere.

Matinė balta spalva suteikia kambariui gaivumo ir šviesos, o blyški rožinė švelniai apgaubia jį švelniu ir raminančiu atspalviu. Šių atspalvių harmonija sukuria prasmingą kambario dimensiją, taip pat subtilią eleganciją ir šiltą jausmą, kuris kviečia atsipalaiduoti ir gerai jaustis. Matt White ir Pale Rose yra daugiau nei tik spalvos - tai stiliaus ir charakterio išraiška, suteikianti jūsų namams nesenstančią ir rafinuotą išvaizdą.

Jei norite vieno iš išskirtinių jubiliejinių šviestuvų, ilgai nelaukite - jų bus galima įsigyti tik 2024 m. ir jų siunta ribota. Abiejų dydžių PH artišokų galima įsigyti tik 300 vienetų, o ant 5-ojo lapo kartu su unikaliu jubiliejaus logotipu išgraviruotas individualus numeris.

Papuoškite savo namus unikalia daniško dizaino ikona su gera istorija, pasižyminčia išskirtiniu meistriškumu!

Peržiūrėkite daugiau unikalių "Louis Poulsen" šviestuvų čia