FLOS STORIJOS: Diržo audinio pakabukas - naujas, energiją tausojantis modelis!

sausio 25 d. 2024
FLOS STORIJOS: Diržo audinio pakabukas - naujas, energiją tausojantis modelis!
Pasiruoškite nepaprastam apšvietimui su naujausiu "Flos" šeimos nariu - "Belt Fabric Pendant". Leiskitės į kelionę per estetišką minimalizmą ir netikėtą dizainą, kurio kiekvieną elementą kruopščiai atrinko vizionieriai dizaino broliai Ronanas ir Erwanas Bouroullecai.

Įsivaizduokite šviesos kūrinį, kuriame organiškos formos susilieja su griežtomis linijomis ir sukuria judesio ir formos simfoniją. "Belt Fabric Pendant" yra kur kas daugiau nei šviestuvas - tai meno kūrinys. Įkvėptas odinių diržų iš jojimo pasaulio, šviestuvas transformuoja tradicinę apšvietimo idėją, paslėpdamas laidus elastingame tekstilės dirže, kuris elegantiškai nusileidžia nuo lubų.

Šis unikalus pakabinamas šviestuvas yra ne tik gražus interjero dizaino elementas, bet ir išskirtinio funkcionalumo. Dėl savo lanksčios prigimties "Belt Fabric Pendant" galite formuoti pagal savo poreikius ir pageidavimus. Šis šviestuvas gali laisvai šokti erdvėje ir netradiciniais būdais sekti architektūrą - jis sugeba sukurti kerinčią atmosferą bet kuriame kambaryje.

Pirmą kartą "Belt" buvo pristatytas 2020 m., o šiandien jie išplėtė asortimentą pasirinkdami naujus, klimatui nekenksmingus tekstilės gaminius, alyvuogių žalios ir vario rudos spalvų, kurie neabejotinai puikiai papildys jūsų asmeninį stilių ir interjero dizaino poreikius. Nesvarbu, ar pirmenybę teikiate klasikinei odos išvaizdai, ar moderniam audinio prisilietimui, "Belt Fabric" pakabinamas šviestuvas jums tinka.

Dėl novatoriško dizaino ir išskirtinio funkcionalumo "Belt Fabric" pakabinamas šviestuvas 2022 m. buvo apdovanotas prestižiniu "Compasso d'Oro ADI" apdovanojimu. Šis aplinkosauginio sąmoningumo ir originalumo pripažinimas - tik dar vienas "Flos" įsipareigojimo diegti naujoves, meistriškumą ir pasaulinio lygio dizainą įrodymas.

Nepraleiskite progos patirti tobulą grožio ir funkcionalumo sintezę. Pasirūpinkite, kad "Belt Fabric Pendant" taptų kita jūsų investicija į apšvietimą, ir leiskite savo namams spindėti neprilygstama elegancija ir stiliumi.

Dviejų išskirtinių "Belt Fabric" pakabučių rasite čia

Original text by FLOS in FLOS STORIES