Švarių linijų ir ryškių spalvų derinys - nuostabus derinys: "Normann Copenhagen" seriją "Cellu" rasite čia!

kovo 28 d. 2024
Švarių linijų ir ryškių spalvų derinys - nuostabus derinys: "Normann Copenhagen" seriją "Cellu" rasite čia!
"Cellu" šviestuvų kolekcija - tai šiuolaikiška klasikinio sulankstyto popierinio šviestuvo abažūro interpretacija. Šį dizainą į šiuolaikinę estetiką perkelia polipropileno atspalvis, užtikrinantis didesnį patvarumą, kuris remiasi į milteliniu būdu dengtą aliuminio koloną ir milteliniu būdu dengtą plieno pagrindą - abu šie elementai pasižymi išskirtine, tvirta išvaizda.

Šios nuostabios kolekcijos sumanytojas - jaunas danų dizaineris Simonas Legaldas, 2012 m. vasarą baigęs Danijos karališkosios dailės akademijos dizaino mokyklą. Jo kūrybą sudaro tiek maži, tiek dideli gaminiai, dažnai kuriami meistriškumo ir pramonės sankirtoje. Savo dizaine Simonas Legaldas naudoja technikas, kurios yra būtinos dizaine ir yra išraiškos dalis, vizualiai jas išryškindamas, o ne paslėpdamas. Per daugelį metų trukusį S. Legaldo bendradarbiavimą su "Normann Copenhagen" daugelis jo novatoriškų idėjų ir dizaino koncepcijų buvo įgyvendintos gražiais kūriniais. Visą Simono Legaldo dizaino asortimentą galite rasti čia.

Serijai "Cellu" ypač būdinga tai, kad joje sėkmingai derinami klasikinio ir modernaus dizaino elementai. Šešėlis rodo aiškias dizaino nuorodas į kultinius plisuotus šviestuvų gaubtus. Šis elementas buvo išsaugotas, o visam dizainui suteikta šiuolaikiška ir atnaujinta estetika, pritaikyta moderniam interjerui. Dizainui ypač būdingos ryškios proporcijos ir klasikinės nuorodos. Pagrindas turi labai savitą, padidintą išraišką, kurią dar labiau išryškina akį traukiantys ir žaismingi miltelinio dažymo spalvų deriniai. Taigi "Cellu" yra akivaizdi seno ir naujo sąjunga, gražiai sujungta į dizainą, kuriame yra nuorodų ir į klasikinę meistrystę, ir į naujus, modernius dizaino principus.

Seriją "Cellu" sudaro kelių gražių spalvų derinių staliniai ir grindų šviestuvai. Visus juos rasite čia