Raminantis apšvietimas su naujausiu Alexei Iskos dizaino šedevru "Calm Wall Light

kovo 25 d. 2024
Raminantis apšvietimas su naujausiu Alexei Iskos dizaino šedevru "Calm Wall Light
Vieną dieną, kai ukrainiečių ir danų dizaineris Aleksejus Iskosas lankėsi Kopenhagos oro uoste, jį sudomino reklama. Tačiau dizainerio dėmesį patraukė ne turinys ar produktas, o formatas: minkšta, tekstilę primenanti medžiaga, ant kurios buvo atspausdinta reklama, švytėjo nepaprastai maloniu švytėjimu. Tai buvo naujos šviestuvo koncepcijos idėjos pradžia ir yra nuostabaus Iskos gebėjimo rasti įkvėpimo kasdienybėje ir kasdienius daiktus bei reiškinius paversti gražia dizaino kalba - materialiąja, vizualine ir funkcine - pavyzdys.

Naujosios "Iskos" sieninių šviestuvų serijos "Calm" šviestuvai pasižymi lygiai tokiu pat maloniu šviesos poveikiu, dėl kurio ir kilo serijos pavadinimas. Šviestuvo išorė padengta tankiai austu audiniu, kuris išlygina šviesą ir sukuria išsklaidyto apšvietimo efektą, palaipsniui pereinantį iš šonų į šviestuvo centrą. Už jo esantis šviesos šaltinis - šviesos diodų modulis, sukuriantis efektyvų akcentinį apšvietimą, puikiai tinkantį beveik bet kurioje patalpoje. Kartu šviesa sklinda ir per galinę šviestuvo dalį, sukurdama tamsų kontrastą šviestuvo rėmelyje ir harmoningą šviesos raštą ant sienos.

Pats dizainas pasižymi holistiniu požiūriu, pasižymi vientisu dizainu ir sumažintu detalių skaičiumi išorėje, o tai rodo "Iskos" meistriškumą ir patirtį skandinaviško minimalizmo interjero dizaino srityje. Sieninis šviestuvas "Calm" gaminamas kelių dydžių ir spalvų variantų su atskiromis spalvotomis juostomis išilgai rėmo, kurios subtiliai žaidžia spalvomis ir papildo atspalvių neutralų dizainą. Šviestuvą taip pat galima įsigyti su įmontuotu jutikliniu reguliatoriumi ryškumui reguliuoti, o tai labai išplečia šviestuvo pritaikymo galimybes. Kad būtų galima greitai ir lengvai valdyti reguliavimo funkciją, taip pat galite įsigyti specialiai "Calm" serijai skirtą laidą.

Visą "Calm" sieninių šviestuvų asortimentą rasite čia.