Du nauji, gražūs "Globen Lighting" pakabuko "Ray" spalvų variantai

kovo 21 d. 2024
Du nauji, gražūs "Globen Lighting" pakabuko "Ray" spalvų variantai
Atvirumas, skaidrumas, lengvumas ir grakštumas - tai raktiniai žodžiai, apibūdinantys švedų "Globen Lighting" šviestuvų kolekciją "Ray". Kolekciją, kurią sudaro pakabinami, grindų ir lubų šviestuvai, suprojektavo ir sukūrė airių dizaineris Patrickas Hallas, kuris taip pat dirba "Globen Lighting" generaliniu direktoriumi. 30 metų dirbęs projektų vadovu ir dizaino inžinieriumi, Hallas yra sukūręs keletą sėkmingų apšvietimo kolekcijų ir serijų. Visą Hallo kūrinių asortimentą galite rasti kur.

Išskirtinis visų serijos "Ray" šviestuvų bruožas - atviras dvigubas metalinis gaubtas. Tačiau kietą, solidžią terpę atsveria forma, kuriai būdingos minkštos kreivės ir nedidelė asimetrija. Tai bendram dizainui suteikia subtilios elegancijos ir gražios organiškos išvaizdos, sukuria lengvo ir plūduriuojančio atspalvio įspūdį - tikrą interjero akcentą. Iki šiol pakabukai buvo prieinami tik neutralių spalvų ir žalvario varianto. Tačiau dabar gražus dizainas sugrįžta su ryškiai žalios ir mėlynos spalvos variantu, kuris dar labiau išryškina dizainą dėl nuostabaus spalvų žaismo.

Meistriškas pakabuko konstrukcijos atvirumas apima šviesos šaltinį, bet jo neuždengia, užtikrindamas aiškų ir tiesioginį apšvietimą, o lemputė tampa svarbia vizualine bendros šviestuvo išraiškos dalimi. Dėl tos pačios priežasties šviestuvas turi E27 lizdą, kuris tinka įvairių tipų lemputėms. Pravartu rinktis gaublio formos lemputę, kuri gražiai papildytų lempos optiką ir suteiktų dekoratyvumo visam ansambliui. Ypač būdinga "Ray Pendant" šviestuvui yra lanksti atspalvių konstrukcija, leidžianti juos išdėstyti įvairiais būdais. Galite pasirinkti, ar norite išdėstyti šviestuvus vienas priešais kitą, sukurdami gražų veidrodinį efektą, ar vienas kito viduje, taip sukurdami išradingą abiejų atspalvių rašto sąveiką.

Abiejų "Ray" pakabukų pavyzdžius rasite čia