KDLN siūlo funkcionalų apšvietimą ir stilingą estetiką su nauja "Motus" pakabukų serija

kovo 18 d. 2024
KDLN siūlo funkcionalų apšvietimą ir stilingą estetiką su nauja "Motus" pakabukų serija
Stilius būdingas kiekvienai italų dizainerio KDLN prekės ženklo naujos serijos pakabinamų šviestuvų daliai. Šią apšvietimo kolekciją sukūrė tarptautinė dizaino studija Shulab, kuri yra atsakinga už daugybę pripažintų dizainų garsiems dizainerių prekių ženklams. Daugiau jų nuostabių kūrinių rasite čia.

Įspūdinga tai, kad ši konkreti pakabukų serija pavadinta pagal lotynišką žodį, reiškiantį judėjimą: Motus. Taip yra dėl lanksčios šviestuvų konstrukcijos, kuri leidžia reguliuoti aukštį, kartu sėkmingai integruojant šią praktinę funkciją į vizualinę šviestuvo estetiką. Ant karkaso yra mygtukas, kurį galima naudoti šiam tikslui. Laikykite mygtuką ir stumkite lempą aukštyn arba traukite kilpą po gaubtu, priklausomai nuo to, ar norite reguliuoti gaubtą aukštyn, ar žemyn. Kai lempa bus norimame aukštyje, vėl atleiskite mygtuką. Pats rėmas pagamintas iš metalo, kuris padengtas spalvota danga ir gali būti baltos, juodos ir raudonos spalvos. Rėmas leidžiasi vertikaliai, taip sukurdamas iliuziją, kad perpjauna patį ekraną. Plona vertikali linija taip pat sudaro įdomų kontrastą su erdviu atspalviu, sukurdama į formą orientuotą visumą, dėl kurios šviestuvas pats savaime tampa meno kūriniu.

Pats gaubtas pagamintas iš pūsto opalinio stiklo, kuris suteikia jam stilingą estetiką. Įjungus šviestuvą, visas gaubtas įsižiebia gražiu atmosferiniu švytėjimu. Už jo esantis šviesos šaltinis - įmontuotas šviesos diodų modulis, skleidžiantis gana ryškią malonios šiltos baltos spalvos temperatūros šviesą. Balti atspalviai užtikrina, kad šviesa efektyviai ir be vargo pasišalintų, o matinis nepermatomas paviršius išlygina šviesą, todėl ji gali visiškai tolygiai šviesti į visas puses, skleisdama gražią visuminę šviesą. Naudodami fazinį reguliatorių taip pat galėsite reguliuoti šviesos intensyvumą, todėl "Motus" atveria dar daugiau galimybių.

Visą nuostabią "Motus" seriją rasite čia