Kokybiškas dizainas - ir forma, ir funkcija: Dabar elegantišką "DybergLarsen" pakabuką "Arp" galima įsigyti ir kaip šviestuvą.

vasario 22 d. 2024
Kokybiškas dizainas - ir forma, ir funkcija: Dabar elegantišką "DybergLarsen" pakabuką "Arp" galima įsigyti ir kaip šviestuvą.
Pasiekite tobulą pusiausvyrą tarp formos ir funkcijos su "DybergLarsen" šviestuvu Arp 6. Šis šviestuvas - tai investicija ir į estetiką, ir į komfortą, sukurianti gražų apšvietimą ir stilingai papildanti jūsų interjero dizainą. Visi šeši vienodi gaubtai yra kompaktiškos formos su švelniomis kreivėmis ir pagaminti iš stiklo, kurio žavus dūmų spalvos paviršius suteikia šviestuvui šaltą, modernią išvaizdą, gražiai papildančią juodą rėmą.

Neutrali spalvų gama taip pat padidina šviestuvo universalumą, todėl šis šviesos šaltinis puikiai derės prie daugybės skirtingų interjero dizaino stilių. Tačiau dūminis stiklas pasirinktas ne tik dėl estetinių priežasčių, bet ir užtikrina išsklaidytą apšvietimą, kai šviestuvas įjungtas. Kartu kiekvienas gaubtas apačioje yra atviras, todėl užtikrina tiesioginį žemyn nukreiptą apšvietimą. Dėl šio derinio "Arp" šviestuvas idealiai tinka tiek valgomojo stalui, tiek svetainės centrui. Abażūrai išdėstyti po du eilėmis, išdėlioti vienas nuo kito, kad būtų pasiektas platus šviesos sklidimas. Tai suteikia šviestuvui asimetrišką profilį, kuris kartu su tamsia spalvų gama ir paprastu dizainu sukuria išskirtinai modernią estetiką, lengvai derančią prie šiuolaikinio interjero.

Šis gražus dizaino kūrinys pratęsia "Arp" seriją, kurią sudaro kelių modelių pakabukai ir sieniniai šviestuvai. Visiems "Arp" šviestuvams būdingas tas pats apvalus, kompaktiškas gaubtas ir dizaino paprastumas. Šviestuvą taip pat galima įsigyti kaip šviestuvą su trimis svirtimis ir balto opalinio stiklo atspalviais.

Visą "Arp" asortimentą rasite čia!