Neribotas džiaugsmas su Portofino nešiojamos konstrukcijos staline lempa

vasario 15 d. 2024
Neribotas džiaugsmas su Portofino nešiojamos konstrukcijos staline lempa
Dizaineris Valerio Sommella Italijos šviestuvų gamintojui Nemo Lighting sukūrė stalinių šviestuvų seriją Portofino, kurioje puikiai dera forma ir funkcionalumas, praktiškumas ir puošni išorė. Sommella gimė Milane ir baigė dizaino studijas Milano politechnikos institute. Nuo pat savo karjeros pradžios, ypač 2009 m. įkūręs savo dizaino studiją, Sommella sukaupė įspūdingą gražių ir unikalių dizainų kolekciją. Kiekvieną projektą Sommella laiko galimybe išreikšti idėjas per dizaino koncepcijas ir siekia, kad forma, medžiaga ir technologija susijungtų į aukštesnę vienovę. Daugiau gražių Valerio Sommellos dizainų galite rasti prie pat čia.

Pagrindiniai Sommella'os principai aiškiai atsispindi stalinės lempos "Portofino" dizaine, kuris dėl savo išradingo geometrinių formų, aukšto, liekno ūgio ir harmoningos lengvumo bei svorio sąveikos derinio pats savaime yra meno kūrinys. Rėmas ir atspalvis pagaminti iš aliuminio, kurio paviršius padengtas gražiu laku, galimu keliais skirtingais atspalviais, o pagrindas pagamintas iš atitinkamos spalvos marmuro. Šviesos šaltinį sudaro įmontuotas šviesos diodų modulis, sumontuotas apatinėje atspalvio pusėje, kuris šviesą siunčia žemyn, sukurdamas gražų apšvietimą ir pabrėždamas gražų šviestuvo dizainą. Šviesa valdoma rėmo apačioje esančiu mygtuku. Mygtuke taip pat įmontuota pritemdymo funkcija, todėl galite reguliuoti ryškumą trimis lygiais. Taip užtikrinamas atitinkamai 100 %, 70 % ir 35 % viso ryškumo apšvietimas.

Šviestuvas yra belaidžio ryšio, todėl jo šviesa galėsite mėgautis, kad ir kur būtumėte. Įmontuotas šviesos diodų šviesos šaltinis įkraunamas per pridedamą laidą, kuris jungiamas į lempos USB jungtį. Po 4,5 val. lempa visiškai įkraunama ir gali šviesti iki 15 val.

Peržiūrėkite visų versijų "Portofino" stalinę lempą čia.