Søreno Ravno Christenseno nuostabaus dizaino "Asteria" dabar galima įsigyti kaip sieninį šviestuvą

vasario 12 d. 2024
Søreno Ravno Christenseno nuostabaus dizaino "Asteria" dabar galima įsigyti kaip sieninį šviestuvą
Danijos dizainerių prekės ženklo "Umage" populiari ir dabar visur paplitusi "Asteria" apšvietimo kolekcija puikiai suderina funkcionalumą ir grakštumą. Asteria yra danų dizainerio ir "Umage" įkūrėjo Søreno Ravn Christenseno, sukūrusio šviestuvą dizaino, technologijų ir meistriškumo sankirtoje, sumanymas. Jei jus domina originalus Søreno Ravn Christenseno dizainas, daugiau jo nuostabių kūrinių galite rasti čia..

Dėl specialiai sukurto LED skydelio ir minimalistinio eksterjero "Asteria" pasižymi laikui nepavaldžiu aplinka, kuri niekada neišeis iš mados. Šiai serijai būdingas puristinis paprastumas. Disko formos šviestuvo galvutė netrikdoma detalių ir kartu plati, o tai padeda užtikrinti platų apšvietimą ir kartu suteikia šviestuvui akį traukiančią išraišką, kuri daug pasako keliais žodžiais.

Visą "Asteria" seriją rasite čia.

Funkcionalus pažįstamo dizaino papildymas

Tačiau dabar "Asteria" pristatoma kaip sieninis šviestuvas, kuris vis dar pasižymi visomis originaliam šviestuvui būdingomis savybėmis. Sieninis šviestuvas pasižymi ta pačia detalėmis sumažinta išvaizda ir ta pačia švaria forma, o graži žalvario apdaila, būdinga kitų "Asteria" šviestuvų rėmeliams, pasikartoja ir sieniniame šviestuve. Šviesos šaltinis - įmontuotas šviesos diodų modulis, kuris, nepaisant mažų energijos sąnaudų, užtikrina efektyvų ir toliaregišką apšvietimą. Šviesa pasižymi gražiu šiltu baltos spalvos tonu (2700K) ir aukšta CRI verte (>90), todėl patalpos spalvos atkuriamos labai tiksliai. Šviesa šviečia žemyn tiesiogine žemyn nukreipta šviesa. Tačiau šviesos kryptį galima reguliuoti, nes rėmelį galima pasukti iš vienos pusės į kitą. Ant gaubto esančiu nepastebimu mygtuku galima reguliuoti šviesos intensyvumą, todėl su sieniniu šviestuvu "Asteria" visada turėsite individualiems poreikiams ir tikslams tinkamą apšvietimą.

Sieninis šviestuvas yra dviejų skirtingų dydžių, kurių kiekvienas gali būti įvairių gražių spalvų. Visus gražius "Asteria" sieninio šviestuvo variantus rasite čia.